keyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 nasıl patchlicez anlamadım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Saol cok guzel olmus[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ben hicbir multinin scriptini alamıyorum hata veriyor ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 kaan. evet yukarda onun çözümünü yazdım. bakarsan ^^ ^^ ^^ yukarda[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 DÜZELTME: Arkadaşlar zipten dosyaları çıkarirken mutlaka comps.txt dosyasınıda çıkartın! Yoksa create script özelliğini kullanamazsınız.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Evet arkadaşlar MOU'yu sizler için türkçeye çevirdim. Dökümanın başındaki download adresi oraya yönlendirilmiştir. programdan görüntü: :-)[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. [Bu mesaj Faust tarafından 04 Nisan 2004 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Yeni ev çeşiti ekledim.Download[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 2. katı cıkaramadım yani alt kat tmm ama 2 . katta kaldık nasıl olacak acaba?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Nudgeup ile floorları 10 ya da 15 (hatırlamıyorum) çıkarman lazım. Bence UOX3 kurup evini dizayn etsen daha iyi olur. Xuri's World Build ile.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben cok begendım ama gozlukler kor gozlugu olmus onu yaptıysan kolunada bır bant tak korler ıcın olanından ehuehua sdas jasd![signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 UOX3 icin url verebilirmisin?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Tek kelimeyle tebrikler :=)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ya ben hala bu işi çözemedim. Evi yapıyorum mesela çift kapılı. Kapılar açılıyor ama biri transparan olarak kalıyor ve static gözüküyor. Konuyu yazan arkadaşın dediği gibi attr 00 veriyorum kapılara ama nafile işe yaramıyor. Bir diğer sorun evin tam ortasında kapı duruyor static değil remove edince ev gidiyor :) yani evin tam ortası diye tabir edilen nokta orada kapı neden çıkar ? Bir diğer ve son sorun tabela olayı tabeleda sorun yok gibi tıklıyorum herşey tamam. Ama ikinci tıklamadan tabeleda static oluyor ve bir daha tıklayamıyorum. Bu sorunlarla karşılaşıpta sorununu çözebilen varsa yardımlarını bekliyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 faust verdiğin linkler çalışmıo duzeltirmisin pls[signature][hline]"From Now On We Are Enemies. You and I." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hostta bir prob var. tekrar gelicek resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: patara, 07 Nisan 2004 12:35 tarihinde demiş ki: Ya ben hala bu işi çözemedim. Evi yapıyorum mesela çift kapılı. Kapılar açılıyor ama biri transparan olarak kalıyor ve static gözüküyor. Konuyu yazan arkadaşın dediği gibi attr 00 veriyorum kapılara ama nafile işe yaramıyor. Bir diğer sorun evin tam ortasında kapı duruyor static değil remove edince ev gidiyor :) yani evin tam ortası diye tabir edilen nokta orada kapı neden çıkar ? Bir diğer ve son sorun tabela olayı tabeleda sorun yok gibi tıklıyorum herşey tamam. Ama ikinci tıklamadan tabeleda static oluyor ve bir daha tıklayamıyorum. Bu sorunlarla karşılaşıpta sorununu çözebilen varsa yardımlarını bekliyorum Bu sorunu sadece benmi yaşıyorum ?????[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 o kapı olayı sanırım bitek sende var. o ortadaki kapı olayına gelince. evin ana noktasını o kapı görüyor. onu gidermek için en son bir tane floor koy. static olarak.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 peki evin ana noktasını nasıl tahmin edicem yani script haline getirip static yapmadan evvel. Debug komutunu static yaptıktan sonra kullanabilirim ama ya önce ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ana noktasını kendin seçeceksin. son koyduğun item evin ana noktası olur.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Anladım şimdi ok son konulan item ana nokta olur. Bide şu kapı olayını çözebilsem ben çift kapı kullanıyorum. Acaba onunla alakası olabilirmi. Gerçi tek kapı koyunca da sorun oluyor ama çift kapı koyuncada sadece bir kapıda sorun oluyor. Kullanılan kapı türüne göre değişebilirmi. Senide sıkıyorum ama işte insan hırs yapınca yapmadan bırakamıyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 valla sendeki sorunu anlamadım. bende olmuyore :)[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bunu daha önce bizde yazmıştık ama pek dikkate alan olmamıştı :P[signature][hline]Kings Of Cahos 2Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Evde açdiğimiz shardda kendi kendimize eğlenmemiz içinmi yoksa utlima online serverımıza yenilik getirmemiz içinmi? 1) Bir kaç shardda dışardan büyü yiğen evler gördüm bu senin dediğin şekilde yapinca bu olmuyormu? 2) Ev komutlari kullanilabiliyormu? 3) Bu tür yeni bir ev o bölgedeki bazi playerların zaman zaman client bugina yakalanmalarına neden olurmu? Birşeyi yazarken sever sahiplerini ilgilendiren bu 3 yanitida yazmakda yarar var.[signature][hline] Unlive Admin - Ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 program geçersiz işlem yurutuo bunun senin turkçeleştiemediğinin adı ne yada buna benzer bir program var mı multi scp yi indirdim run time error ver di nasıl halledebilirim sorunu [Bu mesaj smoke13 tarafından 08 Nisan 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 program ı yükleyebileceğimiz başka bir adres varmı acaba?[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar