Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oneri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar Yeni Yaptigim Harita Icin Sehir Ismi Bulamadim Eyer Bi fikriniz Varsa Buraya Yazarsaniz Veya pm atarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler.[signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Mesaj tarihi:
ups![signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Mesaj tarihi:
benim taktigim sudur:

elini üc sesli harfe koy a e i

sonra gözlerini kapatarak bu harfleride kullarak bişi yaz :)

test : Einla, İllae , Eistiarei, Stiella, Minaotas anlamsız yada anlamlı :)[signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar....
www.sindarin.gen.tr
Mesaj tarihi:
Tcpip saol kullanicam.
---
lareks bu sana kalmis deil sen msn'yi acda sana soyliceklerim var.[signature][hline]Msnmsgr
Mesaj tarihi:
o zaman ekle beni bak imzada yaziyo mail.eski msn varmis demekki ;)[signature][hline]Msnmsgr
Mesaj tarihi:
hyr lareks :)[signature][hline]Msnmsgr
Mesaj tarihi:
ya bence netten faydalanma gerekır bence en azından o sehır konusunda ınsanlara o sehrin tarihcesını anlatman lazım mesela sallıyorum lord of rings den minastrit sehri var frp sitelerinden faydalanabilirsin.. dragonlance serisine gözat ne bilim işte bak bişiler peahh[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock:

www.dragonslayerz.net
  • Yeni Oluştur...