hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: swswsw, 16 Şubat 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Okulda ağla hatunlar etrafina toplansin. :D ehe sufer bi taktik :D[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Az önce bi kavga ettik babamla o yüzden aladım ehue :D Uzun zamandırda ilk kez Konu Dışı bölümüne giriyorum karsıma çıktı ehue :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
--aTaKaN-- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ahh şu okul tripleri bunalımlar bi kurtulabilsek bi ilacı olsa...[signature][hline][b]Kukuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 "çocukken ne zaman nedensiz yere içime bir hüzün yerleşse, kırılıp dökülsem sanırdım ki bir yerlerde kalbi bana çok benzeyen biri ağlıyor. ve benim küçük kalbim bunu anlıyor..sonra beckett konuştu bir gece eski bir kitapta benimle.. umutsuzca dedi ki "birilerinin kahkalarının başladığı yerde diğerlerinin gözyaşları başlar" bu çağa göre daha uygun geldi ve ben o sanrımı unuttum. bir gece çağrılmayan yakupla beraber biri geldi .. çok aydınlıktı, gözlerimin yanmasından utandım. o konuştukça ben kendimi dinliyordum. ben dinledikçe o susuyordu. bir sonbahar kalbi yere düşüyor ama onun varlıgıyla kırılmıyordu. sonrasında yakup çekti gitti. biz iki kişi benbaşımıza kaldık. ben artık nedensiz görünen bir hüzünle ne zaman başbaşa kalsam sebebini biliyorum. " ek$i sozlukte şans eseri bulduğum bu entry yüzünden ağlamıştım. ne zaman okusam yine ağlamaklı olurum.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bugün arkımın cenazesinde agladım[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Geçmi_ olsun :( Cenazeyi sevmem.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Aglamak?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 En son nezaman Agladin diyor.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 En son annemle babam ayrıldığında kendime ağlamıştım[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valla ben ya sinirden ağlarım yada filmlere ama en son isanın çilesine ağladım glb o da bayaa olmuş :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hiç kimse için ağlamadım Bırakmadım gözyaşlarımı Değmez dedim fısıltılarla Ve bir köşede oturdum Üzüldüm ama ağlamadım Heyhat boşa geçmiş Zamanım seni severken Ama ağlamadım canım Ne senin için ne başkası Ben ağlamadım Aşkından uçmadığım Kahrından sarhoş olmadığım gibi inan Sen yoksun diye Oturup ağlamadım Peşinde ben senelerce Koştum yetişemedim diye Gölgen hasret gidermez Nefesine muhtaç oldum diye Ağlamadım canım Ben senin için hiç ağlamadım Ne senin için ne başkası Ben ağlamadım Kendim için ağladım Sana vermek isteyip de Veremedikleirm için ağladım Ama görmedin gözyaşlarımı Göremezdin herkes gibi Çünkü gözyaşlarımı İçime akıtıyordum bir nehir gibi Hiç kimsenin görmesine Gerek yoktu işte Çünkü ben Hiç kimse için değil ama Kendim ve aşkım için Ben ağladım "alıntıdır ama kimden aldıgımı hatırlamıyorum sevgili dertli pati dostumdan özür diliyorum hatırlasam yazıcaktım :(" ve sanırım son satırda bısı degıstırmıstım ama onu da hatırlamıyorum bulmak ıcın de kasamadım canım sıkkın ve yorgunum sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yapay zeka filmini izlerken :)[signature][hline]Pati KonsoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sacimi cektilerdi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Slat, 16 Şubat 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Dedemi toprağa verirken.. Aynen[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Mehteran, 16 Şubat 2005 21:12 tarihinde demiş ki: erkek adam ağlamaz Nie abi?[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Şu son 5-6 senedir hiç ağlamadım ama Erkek adam ağlamaz diye bir olay yok... Delikanlılık yapmayın şimdi.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 pek aglamam ama agladım mı da tam aglarım sanki göz pınarlarımı boşaltırcasına , bünyeyi deşarj edercesine aglarım hemde. delikanlılık ayaklarından degil sadece duygularını saklaması gerektigini düşündügünden sulugöz olmaz erkekler. sonuçta erkek gücü kadın zerafeti sembolize eder (en azından bana göre) erkegin aglamasının gücünden taviz vermesi olarak algılanacagı düşüncesiyle erkekler daha çok saklarlar duygularını ama yeri geldi mi erkeklerde aglar... p.s:fazla sulugözlülerinden sakınınız...[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 en son geçen gece ağladım öle yersiz yere. 2 haftada bir yersiz yurtsuz ağlamak iyi geliyor bana. hadi bu gece ağlıyım diyorum ohh sonrası bi mutluluk bi güzellik deneyin bakın süper bişey. "doruk noktası" na ulaşmak gibi :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 su an agliyorum, sevdigim insanla her sey noktalandi ve aslinda sorun halledilemeyecek gibi de degildi.bir bucuk sene icinde guzel ya da kotu ama birlikte paylastigimiz her sey geride kaldi, kalbim aciyor, ona agliyorum..[signature][hline]Sitting in my room alone and waiting for my love,my midnight houR [Bu mesaj Toxic_Thorn tarafından 17 Şubat 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 benim gozlerimden paso yas akiyor sinirlenince hatta bazen burnum kaniyor eheh. ama bir olaya aglamaya gelince oyle bisey hic olmadi cocuklugumda bile hatirlamiyorum ama cogu filimde gozlerim dolmustur aglamakli olmusumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 simdi hatirladim ilk okulda yan siniftan cocugun biri yumruk atmisti karsilik veremeden ayirmislardi icimde kalmisti sinifta hungur hungur aglamistim ehauha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ağlamak benim sık sık yaptığım iştir...en son evanescence-hello şarkısını dinlerken ağlamıştım(dün)...bu şarkı beni bu dünyadan alıp götürüyo sanki...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ya duygusal bi yapım var aslında ama ağlıyamıorum hiç buda benim kötü bi huyum galiba.Çünkü bikere ağladımda anladımki insan çok rahatlıo keşke daha sık ağlayabilsem.. En son diilde zati 1kere ağladım geçen sene sevdiğim bi kız için ciddi ciddi anlamıştım,beni aldatan bi kız için yani.pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar