Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son neye ağladınız?

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

"çocukken ne zaman nedensiz yere içime bir hüzün yerleşse, kırılıp dökülsem sanırdım ki bir yerlerde kalbi bana çok benzeyen biri ağlıyor. ve benim küçük kalbim bunu anlıyor..sonra beckett konuştu bir gece eski bir kitapta benimle.. umutsuzca dedi ki "birilerinin kahkalarının başladığı yerde diğerlerinin gözyaşları başlar" bu çağa göre daha uygun geldi ve ben o sanrımı unuttum. bir gece çağrılmayan yakupla beraber biri geldi .. çok aydınlıktı, gözlerimin yanmasından utandım. o konuştukça ben kendimi dinliyordum. ben dinledikçe o susuyordu.
bir sonbahar kalbi yere düşüyor ama onun varlıgıyla kırılmıyordu. sonrasında yakup çekti gitti. biz iki kişi benbaşımıza kaldık. ben artık nedensiz görünen bir hüzünle ne zaman başbaşa kalsam sebebini biliyorum. "

ek$i sozlukte şans eseri bulduğum bu entry yüzünden ağlamıştım. ne zaman okusam yine ağlamaklı olurum.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben ya sinirden ağlarım yada filmlere ama en son isanın çilesine ağladım glb o da bayaa olmuş :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kimse için ağlamadım
Bırakmadım gözyaşlarımı
Değmez dedim fısıltılarla
Ve bir köşede oturdum
Üzüldüm ama ağlamadım
Heyhat boşa geçmiş
Zamanım seni severken
Ama ağlamadım canım
Ne senin için ne başkası
Ben ağlamadım

Aşkından uçmadığım
Kahrından sarhoş olmadığım gibi inan
Sen yoksun diye
Oturup ağlamadım
Peşinde ben senelerce
Koştum yetişemedim diye
Gölgen hasret gidermez
Nefesine muhtaç oldum diye
Ağlamadım canım
Ben senin için hiç ağlamadım
Ne senin için ne başkası
Ben ağlamadım

Kendim için ağladım
Sana vermek isteyip de
Veremedikleirm için ağladım
Ama görmedin gözyaşlarımı
Göremezdin herkes gibi
Çünkü gözyaşlarımı
İçime akıtıyordum bir nehir gibi
Hiç kimsenin görmesine
Gerek yoktu işte
Çünkü ben
Hiç kimse için değil ama

Kendim ve aşkım için
Ben ağladım

"alıntıdır ama kimden aldıgımı hatırlamıyorum sevgili dertli pati dostumdan özür diliyorum hatırlasam yazıcaktım :(" ve sanırım son satırda bısı degıstırmıstım ama onu da hatırlamıyorum bulmak ıcın de kasamadım canım sıkkın ve yorgunum sorry
Sosyal ağlarda paylaş

pek aglamam ama agladım mı da tam aglarım sanki göz pınarlarımı boşaltırcasına , bünyeyi deşarj edercesine aglarım hemde. delikanlılık ayaklarından degil sadece duygularını saklaması gerektigini düşündügünden sulugöz olmaz erkekler. sonuçta erkek gücü kadın zerafeti sembolize eder (en azından bana göre) erkegin aglamasının gücünden taviz vermesi olarak algılanacagı düşüncesiyle erkekler daha çok saklarlar duygularını ama yeri geldi mi erkeklerde aglar...

p.s:fazla sulugözlülerinden sakınınız...[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

en son geçen gece ağladım öle yersiz yere.

2 haftada bir yersiz yurtsuz ağlamak iyi geliyor bana. hadi bu gece ağlıyım diyorum ohh sonrası bi mutluluk bi güzellik

deneyin bakın süper bişey. "doruk noktası" na ulaşmak gibi :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

su an agliyorum, sevdigim insanla her sey noktalandi ve aslinda sorun halledilemeyecek gibi de degildi.bir bucuk sene icinde guzel ya da kotu ama birlikte paylastigimiz her sey geride kaldi, kalbim aciyor, ona agliyorum..[signature][hline]Sitting in my room alone and waiting for my love,my midnight houR

[Bu mesaj Toxic_Thorn tarafından 17 Şubat 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...