Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtem satabilmek..

story_off

Öne çıkan mesajlar

Herşeyi herkeze satabilirsin aynı paraya alır.HA yok ben player a biras dha pahalı ya satmak istiyorum diyosan Auction house a gidicen yani Ironforge a[signature][hline]Enchanter - lvl 14 mage (Açılmamış world of warcraft var elimde fazla almışım.istanbul anadolu yakasındayım.İlgilenenler PM atsın )
Sosyal ağlarda paylaş

ilk önce şunu söyleyeyim. dikkat etmişsindir item'ların renkleri değişik.

gri renkler: herhangi bir vendora satabilirsin, hiç bir işe yaramazlar, sadece satıp para almak içindir

beyaz renkler: kullanılabilen item'lar. trade skill'lerinde lazım olabilir, reg olabilir vs. sonuçta bir şekilde kullanılabilirler.

yeşil, mavi, mor renkler: bunlar ise sırasıyla good, superior ve epic item'lar. genelde stat ya da başka bonusları olur. bunlar soulbound item'lardır.

auction house denilen açık arttırma yerleri var. burda player'larla alış veriş yapabiliyorsun. ayrıntılı bilgi için oyunun resmi sitesinde basics bölümüne bakabilirsin.

özetle: gri item'ları herhangi bir vendora sat. diğer item'ları auction house'da.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

eger yok kardeşim ben if ye gidemem üşenirim diyosan yapıcan şey çok basit eger sattıgın şey kayda degerse yada başka bi deyişle milletin ihtiyacı olabilicek bi şeyse çantanı aç type /2 yaptıktan sonra shifte basılı tut satmak istedigin itemin üstüne sol tıkla oldukça kullanışlı bi sistem ama bokunu çıkarmazsan millet spamı kes vs diye üstünede gelmez:)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Horde isen Auction House Orgrimmarda Alliance isen Ironforgeda. Sanirim Gadgetzanda iki tarafinda kullandigi bir auction house daha var.[signature][hline]
Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...