Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

age of shadows download

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.uobrasil.net/download.asp?dir=12&categ=UO%20Freeware#idx

arkadaslar kusura bakmayın gecenlerde bi arkadas sanırım uo nerden indirebilirim demişti bugun tesadufen buldum linki verdım umarım arayanların işine yarar...[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Mesaj tarihi:
yararlı bir link tşkler..[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım

sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
Ultima Online: Samurai Empire
Download[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur
-1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur
-2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :)
---------------------------------------------
Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi...
Mesaj tarihi:
Sphereevo'da illegal orda link verirken nerelerdeydiniz ? :)[signature][hline]Loesendor
üzerime gelmeyin beni deli etmeyin ne verilecek hesabım var ne sorulacak günahım Aaaaaahhh
sağımı solumu göremez oldum dostu düşmanı seçemez oldum artık ben beni bilemez oldum çizdim oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
tamda samurai sürümü indirebilecegım yer varmı diye thread acıyodum heheh[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
Mesaj tarihi:
yalan sööleme sen linkler salam takır takır indiriyom şu an sağ tıklayıp hedefi farklıkaydet demicen akıllım tıklıcan siteleri açacan[signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo"
Mesaj tarihi:
said:
strongboy, 10 Şubat 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
link kırık

Samurai empire dun gece bıraktım downloada şimdi pc ye kuruyorum bi sorun gozukmuyor şimdiliik..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net
  • Yeni Oluştur...