Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 [email protected][signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Azmodai, 09 Aralık 2004 03:46 tarihinde demiş ki: invayt diye okunur o dolayisiyla invite'i olan demen gerekirdi. :P :D Kardeşler bi tane de bana yollayabilen varsa minnettar kalırım. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bize de bi tane atın arkadaşlar çok lazım ya mailim [email protected][signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yolladım Resul sana.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ne işe yaror bu ci meyıl?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 1 gb storage alanı var.[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eyw Loras bunu unutmayacağım ühüüüüüü :)[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 de mesela ben başka bi arkadaşımı davet etcem mesela tam olarak nasıl oluyor o[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bikaç hafta sonra soldaki menünün hemen altında invite x friends to gmail (x yerine kalan invite sayın yazıcak) yazısı çıkcak.[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bana da çok lazım ya... [email protected]'a invitation yollayanı gözünden öpücem... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 gmail invite gönderebilir misiniz fazla varsa? [email protected] tesekkur ederim.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Sizlere de yolladım. Başka yollayacak olan varsa yormasın kendini. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 aslında foruma emailleri yazarken, @ yerine (at) . yerine de (nokta) falan kullanmak lazım. google ın web sayfalarını dolanan programları gibi spam yapanların da programları var ve web-sitelerini dolaşıp bol bol e-mail topluyorlar.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 bana da atar mısın? [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Banada atarmisiniz :P [email protected][signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 hani bana hani bana ? [email protected] :)[signature][hline]ZAFERLERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ -------------------------------------------- Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya yüzk adet gmail topiği var yenisini açmak niye anlayamıyorum.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bende alabilir miyim 1 tane gmail mail:[email protected] şimdiden tşk ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 e harbiden oha. 3 farklı gmail konusunu uplamışsın ikisine aynı birine farklı mail adresi vermişsin. ne bu açgözlülük böyle. 10 tane gmail in olsa ne yazacak. o kadar alanı kullanacak bağlantın mı var sanki ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 nese isteyenlere yolandı artık gmail invite olayları tek başlık altından dağıtlsın[signature][hline]icq:45890618 **Paranoia is faith in a hidden order behind the visible** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar