Vodan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu sabah haberlerde gördüm yeterli ödenek olmadığı için 2004 yılında kesilen fakat tebliğ edilemeyen trafik cezaları gönderilmeye başlanmış. 10 gün içerisinde ödenmediği takdirde 2 ye katlıyor kısaca yine aynı prosedür. Yok cezayı ben yemedim diyorsanız tebliğ tarihinden itibaren 7 gün içerisinde mahkemeye başvırabiliyormuşsunuz! Yine mükemmel bir çözüm bulmuşlar kutluyoruz.. Tebliğ edilmedi diye aynı suçu işleyenler olduğunu biliyorum. Kayıtlara geçmedi diye aracını satan da biliyorum. Yani bu durum garip sonuçlar doğuracak gibi görünüyor..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 güzel.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 haberlerde izliyorum, adamın biri aracının 98 yılında pert etmiş ve hurdaya atmış, fakat işin ilginç yönü ise adama 2004 yılı içinde ceza kesilmiş hemde hurdaya ayırdığı aracına. İtiraz da edemiyor mecburen ödeyecek cezayı.. Taksicinin birine de ceza kesilmiş fakat aracın rengi gri diye kesilmiş halbu ki taksi bu sarı olmalı değil mi? Kısaca malaklıktan öte bişiy değil , böyle olaylar daha çok karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Üstelik cezaların 2004 içinde adreslere gönderilmemesinin sebebi de, posta masrafları için ödenek ayrılmamış olmasıymış. bu yıl ödenek ayrılmış ve gödermeye başlamışlar işte..[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yeni yılla birlikte cezalarda coşmuş aman dikkat diyelim.sahil yolunda radar yedim 180 milyon kaçtı...[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: stan-marsh, 19 Ocak 2005 22:49 tarihinde demiş ki: yeni yılla birlikte cezalarda coşmuş aman dikkat diyelim.sahil yolunda radar yedim 180 milyon kaçtı... *Arabanın yanına yaklaşır,ruhsatı polise verir* *Polis Ruhsatı incelemek için açar* -10 sn sonra, Polis:İyi yolculuklar buyrun yanlış anlaşılma olmuş Bilmem anlatabildimmi :P[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bu bahsettiğin şey bir suç Ayrıca artık video kaydı yapıldığı için bu yoldan çözüm pek mümkün değil. Tabi bug ını bulmuşlardır[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ruhsatın yakışıklıymış galiba ama sonuçta doğru bi durum değil. o günde benimle birlikte 5-6 araba daha çevrildi.bakanlık arabası çıktı hakim çıktı hasta çıktı çıktı oğlu çıktı.alışık olduğum için bu gibi durumlara uzaktan izledim milleti.ruhsatı ilk verdim son aldım hiç bişeyde demedim.zaten finalden çıkmışım 10metre yukarda dolaşıyorum.polis en son bana "vala tebrik ederim en sakinleri sen çıktın" dedi.bende "eywallah o zmn yazma be" dedim.gülüştük fln o kdr.sonuç makbuz bana baktı ben 180.e bazen polislere kızıyoruz fln ama adamlar gerçekten çileden çıkmamak için kemirecek yer arıyorlar.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Vodan, 21 Ocak 2005 00:04 tarihinde demiş ki: Bu bahsettiğin şey bir suç Ayrıca artık video kaydı yapıldığı için bu yoldan çözüm pek mümkün değil. Tabi bug ını bulmuşlardır Tamam o zaman Video ya dönelim Rew rew rew----start record.Üstüne kayıt.Aaa nerde diğer kayıt? :) Şaka bir yana arkadaşlar bu söylediklerim olmayan şeyler değil ama tabi bunu yapmadan önce bir çok şeyi göze almak gerekir.Şahsen ben hiç denemedim ama deneyenler vardır mutlaka..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Herşeye de cevap var hani :D[signature][hline]Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Abi biz Türk'üz herşeyiin cevabı herşeyin çözümü vardır heueh Ya tabiki olabilir bakma benim yanlış fln dediğime biz cezayı yediğimizde artık kaydoluyo demiştide polis amca =D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Vodan aslında olay bizi aşan bir olay.Nasıl mı?Radar cihazlarını ilk kim üretti bilmiyorum biliyormusun ama Amerikalılar.Amerikalılar bu cihazı ürettikten sonra büyük bir hasılat kırdılar ve zamanla ilerlettiler.Otomatik yola sabitlenenlerimi dersiniz,el feneri küçüklüğünde aletlermi dersiniz,kamera sistemlerimi dersiniz vs vs.Peki ne oldu?30-35 gün sonra Radar tespit eden cihaz ürettiler.Burdanda x2 hasılat yaptılar.Sonuç=Aynı tas,aynı hamam :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Daha sonrada radar tespit eden cihaz tespit eden cihaz yapıldı =) Bi threadde tartışmıştık galiba bunu 1 yıl kadar önce[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Çevirme kesetim var hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bılmıorm yanlıs mı bılıorum ama bızde 2001 passat var yenı kasa teyb ınde rds on/rds off bolumu var o radar a gıden sınyallerı yok edıomus sanırım bıze ole dedıler bu dorumu bız onu on yapıp hıc radar a yakalanmadıkm ama dorusu ne acaba bılen varmı_?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cintoniq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 2003 aralıkta trafik kazası geçirdim . cezası 6 ocak 2005 te geldi 20 gün geç ödedim cezayı 2 katı ödemeyi planlıyodum yanlız katlamadan aldılar ücreti .. sanırım herkez şikayette bulundugu için ilk 1 aydan sonra katlamaya başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 banada kirmizi isikta gecme gelmis eski sattigim arabaya neyseki adam reno clio yerine opel yazmista kurtardik:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Araba hırsızlığı da dahilmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Shagrath, 24 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki: bılmıorm yanlıs mı bılıorum ama bızde 2001 passat var yenı kasa teyb ınde rds on/rds off bolumu var o radar a gıden sınyallerı yok edıomus sanırım bıze ole dedıler bu dorumu bız onu on yapıp hıc radar a yakalanmadıkm ama dorusu ne acaba bılen varmı_? Rds=Radio Data System Yani radyo istasyonlarının radyonuzun lcd ekranına yazılar gönderebilmesini sağlayan sistemdir.Başka hiç bir fonksiyonu yoktur.[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Radara yakalanmamak için radar detector ve jammer kullanabilirsiniz.Amerika'da bazı eyaletlerde yasak olan bazılarında ise serbest olan bir alet.Ben getirttim orda yaşayan kuzenim saolsun.Çok işe yarıyor.Radara siz daha girmeden 3km önce sizi sesli olarak uyarıyor sizde yavaşlıyorsunuz.Böylece 180m ödemekten kurtulmuş oluyorsunuz.[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 nası bi alet hav maç :D?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valla us fiyati 120 dolardi.Burda bulamazsınız.Ama internette sanırım satan ve türkiyeye getiren firmalar var.Araştırmak lazim. Araba çakmağına takıyorsunuz kullanımıda çok kolay.Ama bildiğim kadarıyla burda da kullanmak yasak ama kim takar :)[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar