praymydear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Fistan said: 82 legendary var hepsi standart 3’ü golden 1000 tl - hemen karşılaştırmasını yapıyoruz; --benim hesabım (36 wild + 63 standart + 1 golden standart); --diğer hesap (79 standart + 3 golden standart); - "36 wild = 9 standart" olduğundan; -- benim hesap 72 standart + 1 golden standart, -- diğer hesap 79 standart + 3 golden standart. - aradaki fark = 7 standart + 2 golden standart, - aradaki fiyat farkı : 500 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 güzel başlık, samimi satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 GONDARCENGIZ said: 112 legendary 6 golden, 69k dust 720 tl (adv expler hall of fame alayı duruyo) -çok çok iyi fiyat. rica etsem benim hesabıma fiyat biçebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 bence satma, yarın bigün canın çeker oynamak istersin dursun elinin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 praymydear said: GONDARCENGIZ said: 112 legendary 6 golden, 69k dust 720 tl (adv expler hall of fame alayı duruyo) -çok çok iyi fiyat. rica etsem benim hesabıma fiyat biçebilir misin? -ilan linkini gönderebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 logtrig said: güzel başlık, samimi satıcı. -teşekkür ederim. Pordakal said: bence satma, yarın bigün canın çeker oynamak istersin dursun elinin altında -betadan beri oynuyorum, daha doğrusu oynuyordum, 1 aydır felan yüzüne bakmıyorum. iyice sıkıldım, bir de bu aralar deli gibi oyun aldım steamden, onu biraz kompanze etmeye çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
praymydear Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 hesap satıldı, teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar