jean001 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ölümlerden sonra arazide koşturup da cesede ulaşmanın yeterince saçma olduğunu düşünürken yepyeni bir saçmalıkla daha karşılaştım. Etrafta çok fazla sayıda ve güçlü rakip olan yerlerde öldüğünüz takdirde tehlike bölgesinden uzaklaşana kadar en az 2 3 defa daha rahat öldürülüyorsunuz. Level 4 Human Paladin ile bir madenden bir türlü kaçamadığım için üst üste 6 kez (hiç abartmıyorum) öldürüldüm ve en sonunda zar zor kaçtım. Kendim cesedime ulaşmak istemediğimde ise ruhçu teyze tüm ekipmanıma %25 durability hasar vererek bana yardımcı oluyor. Bu da bence hiç karlı değil. Az evvel az daha bilgisayarı kucaklayıp camdan atıyordum da sizinle paylaşayım sinirim geçsin istedim.[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yani şimdi tamamda ne bekliyodun ölüm cezası olmamasınımı? sen wow oynıyabiliceğinden eminmisin? yani oyunun başlarında bu kadar sık ölüyosan kusura bakma ama bu senin yeteneksizliğinden kaynaklanıyodur tamam yeteneksizlik dilde deneyimsizlik diyelim tamam soru sormak için forum açmak bi yere kadar mantıklı ama ben ölüyorum spirit healer drubalitymi %25 azaltıyo diyosan sen oyunu uninstall et ve oyunu birine sat bence çünkü oyunda lvl up oldukça o ruhçu teyze senin diriltiginde ressurection sickness alıcaksınki buda 10 dk balık tutman anlamına geliyo sana kolay gelsin arkadaşım gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çok üzgünüm ama ben burayı oyunla ilgili deneyim ve sorunlarımızı paylaşacağımız bir yer sanıyordum. Yani bu oyunda etrafımda 4 ila 5 civarı gayet güçlü düşman benim resurrect olmamı bekliyorsa burada ben bir KABİLİYETSİZLİK göremiyorum. Hatta bu bana biraz da haksızlık gibi geliyor. Ama sanıyorum sen hayatta çok fazla şey başarmış bir kardeşim olarak burada beni aşağılama hakkını kendinde bulabiliyorsun. Bu oyunu ne kadar oynayıp ne kadar oynamama konusunda ve hatta uninstall etme, cd leri kırıp camdan atma gibi konularda tavisye istediğimi sanmıyorum. Takribi 20 yıldır oyun oynayan biri olarak ne kadar yetenekli olduğumu değerlendirmen konusunda da bir isteğim olmamış bak gördün mü ?[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sen bakma ona Jean aramıza hoş geldin bu arada yeteneksiz filan deilsin, oyunu kavramaya çalışıyosun daha :) Hiç birimiz oyuna ilk girdiğimizde birçok şeyi bilmiyoduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: jean001, 17 Şubat 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Çok üzgünüm ama ben burayı oyunla ilgili deneyim ve sorunlarımızı paylaşacağımız bir yer sanıyordum. Yani bu oyunda etrafımda 4 ila 5 civarı gayet güçlü düşman benim resurrect olmamı bekliyorsa burada ben bir KABİLİYETSİZLİK göremiyorum. Hatta bu bana biraz da haksızlık gibi geliyor. Ama sanıyorum sen hayatta çok fazla şey başarmış bir kardeşim olarak burada beni aşağılama hakkını kendinde bulabiliyorsun. Bu oyunu ne kadar oynayıp ne kadar oynamama konusunda ve hatta uninstall etme, cd leri kırıp camdan atma gibi konularda tavisye istediğimi sanmıyorum. Takribi 20 yıldır oyun oynayan biri olarak ne kadar yetenekli olduğumu değerlendirmen konusunda da bir isteğim olmamış bak gördün mü ? bak güzel arkadaşım ben sadece kendi görüşlerimi söledim bu bir ikincisi burası tabiki oyunla ilgili düşünce ve görüşlerimizi paylaşabiliceğimiz bir platform ordaki yeteneksizlik kelimesi talihsiz bir kelime özür dilerim cesedine gidip rez olamıyabilirsin sakat bi yerde öldüysen ama ruhçu teyze vs kısmı gerçekten forum açmanı gerektirmiycek kadar mantıklı cd kırma oyunu uninstall etme kısmıda benim kişisel görüşüm ayrıca hem ben senin genel olarak gamerlıgına dil uzatmadım ve sanırım kimse kimseninkine uzatamaz sonuçta cs de bana frag vermiyebilirsin orasını bilemem ama wow konusunda experience ihtiyacın oldugun kesin (bu arada güzel kelime oyunu oldu şakayla karışık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Teşekkürler Mafia. Beklediğim yaklaşım aynen buydu. --- Bosver Pagan ben sormamış olayım sen cevaplamamış ol. [signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... [Bu mesaj jean001 tarafından 17 Şubat 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 baslarda bu kadar sık ölmen normal heleki ilk defa oynuyosan.. bende betada lik oynadığmda oyuna girdigim gün heralde bi 20-30 kere ölmüştüm ama şimdi kolaymı be ehueuh lvl17 night elf druid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Valla bilemicem ama o kadar ölmeniz bencede normal değil. Ben lvl22 oldum toplasan 10 defa anca ölmüşümdür. İlk başladığımdada o mağaralarda falan pek ölmedim temkinli ve dikkatli hareket ve lvl düşük olmadan girerseniz olacağı budur. Ama deneyimsizlik tabi. Zamanla alışırsın daha şimdiden sinirleniyorsan gerçekten hiç oynama yoksa pc yi falan camdan atarsın hehe :)[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 konuyu güncellemicektim ama yazmadan duramadım :) ben daha bu akşam üzeri kisileri topic açarken biraz daha dikkate sevkettigimde bu senin hakkın digil diyip +1 milyon çekerekten newbielere yardımcı olalım diyen Pagan_Angel arkadaşımızdaki degisim gözlerimi yaşarttı :), neyse konuyu gece gece dahada uzattmıyım mazur görün . . . [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 17 Şubat 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hack'lemişler abi adamı, aynı kişi olamaz bunlar :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 pvp serverin da olupta oldukten sora sinirlenen gencligi kınıyorum :)bende su reskill camp olayina sinirl olanlardandim ama yani ne biliyim yumusadim biri sana camp yapar sende baskasina yaparsin falan vs oyun iste :) oyun oldugunu unutmamak lazim ve pvp nin ne demek oldugunu anliyip pvp serverina girmek lazim..yani kimse senin bi yaratikla savastigina lvl inin dusuk olduguna veya zor durumda olduguna bakmaz catir cutur keser bicer iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Way, 17 Şubat 2005 01:24 tarihinde demiş ki: pvp serverin da olupta PVP da değilim zaten :) ------ Bu arada ölmekle ilgili bir derdim de yok zaten. Tek sorunum beni olduren adamların cesedin basindan ayrilmamasi. [signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... [Bu mesaj jean001 tarafından 17 Şubat 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 illla cesedin başında durman gerekmiyor.çok az da olsa uzakta olabiliosun.Aslında doğru biras sinir ancak sana tavsiyem yannız gezmemek....[signature][hline]Enchanter - lvl 14 mage (Açılmamış world of warcraft var elimde fazla almışım.istanbul anadolu yakasındayım.İlgilenenler PM atsın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Merak etme paladinin daha cok kucuk ilerde oldurulmesi cok zor olacak ozellikle de invulnerability ve lay on hands gibi buyulerin varsa.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben de bu tarz bi oyunu ilk defa oynuyorum , 2 saat içinde 3 kere öldüm bence gayet normal bu,2 kere timsah kaptı birinde suda diğerinde karaya çıkabildiğini farkettim :),bi diğeri de deve kuşu bakıyım nabıyo die... Şimdi ise burning legion a geldim ben de 1 kere öldüm onda da , o da pop up açıldı bilgisayar desktop a döndü sonra bi baktım ölmüşüm tabi acayip uyuz oldum.O sinirle şu an bilgisayarımda 4 tane spyware yüklü , ama hala tamamen geçmiş değil sorun ama büyük kısmını hallettim... [Bu mesaj dEaThMooN tarafından 17 Şubat 2005 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Mirage, 17 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki: hack'lemişler abi adamı, aynı kişi olamaz bunlar :p :) malesef aynı adam hack dedikoduları tamamen asılsız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya herkesin zorlandigi yerler vardir. 10 dakika %25 o kadar kotu bi ceza diil. grup halinde gidersen, priest alirsan yanina ya da baska bi paladin, en azindan resler seni. bu anlattigin olay cok yavas oldurmenden kaynaklaniyo. yani adamlari yavas yavas oldurdugun icin spawn zamani geliyo, sen daha ilerleyemeden arkadakiler cikiyo. bi kac kisi giderseniz cabuk temizlersiniz, sorun olmaz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bak bir kere o kadar güçlü yaratıkların arasında ne işin var neden girdin anlamadım.İkincisi hadi girdin level 4 veya 5 sin annadığım kadarı ile mezardan dirilmek sana bişe kaybettirmezki %25 kaybın olsa ne olur armor toplamın zaten oldukça düşükdür.Ayrıca ben şahsen level 14 e kadar hiç ölmedim bu oyunda kolay kolay ölünmezki kendinden 2 level üstü tüm mob ları her karakterle rahatca kesebiliyorsun.Bence WoW oyunuda yaratıklar hiç bir zaman sorun olmuyor.Raid veya PvP desen anlarım.Oyunda şahsen hiçbir saçmalık inanan ki ben bulamadım ve o kadar aradığım halde.Bazı bug lar var ama onlar program hatası gözden kaçan şeyler zamanla düzelirler.Oyun mükkemmel tasarlanmış.Şunuda unutma bu oyun asıl level 40 dan sonna başlıyor.Level 40 dan sonra gruba ihtiyaç duymaya ve düşmanla uğraşmaya başlıyorsun.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: RedBaron73, 17 Şubat 2005 13:45 tarihinde demiş ki:İkincisi hadi girdin level 4 veya 5 sin annadığım kadarı ile mezardan dirilmek sana bişe kaybettirmezki %25 kaybın olsa ne olur armor toplamın zaten oldukça düşükdür. %25 durability kaybının armor değeri ile hiç bir ilgisi yok. zırh tamamen kırılana kadar (durability 0'a inene kadar) zırhın tam armor değerini, tüm stat bonuslarını vs almaya devam edersiniz. yani bu %25 durability kaybı size sadece para kaybettiriyor, bir de zırhınız iyice eskimişse kırılabiliyor ve etrafta tamirci aramanız gerekebiliyor, bu da sinirlerinizi bozabiliyor. özellikle etrafta tamir etcek vendor yoksa.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar