Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadaslar server kurdum çok güzel we yeni... bütün wendorlar fln hazır fakat bi yanlışlık sonucu brit mezarın arkasına bi blue tent kurdum... bunu acilen yok etmem lazım adamlar orda ew falan kuracaklar ama kaldıramıyorum... nasıl kaldıracağımı sölermisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 .nuke ile bir kosesinden diger köşesini secersen silersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 .debug Yap Vede Orda Gozuken Herşeye Remove Çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evet .debug ile orda cıkam gem ler var onları sil[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Chosen Abicim Ben Yazmısım Senin daha Açıklama Yapmana Gerek Yoktu. Yani Sırf Mesaj Atmış Olmak için atmışşsın :) ee Daha Sonra asdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar