AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yurtdisindan baglaniyorum, belki baglantilarda sorun vardir. elbet biri eder upload... yani, umarim. :)[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 http://can.pause.gen.tr/sarki.celierea adresinden indirmeyi dene bakalim bir de. Bu arada, Megalomania ve Hate This And I'll Love You kayitlari ekledim. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bu arada zipler corrputmis gibisinden bir seyler soyleyenler oldu, ben indirip denedim saglam zipler, winzip acmazsa winrar deneyebilirsiniz.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hate this and i'll love you da guzel olmus ama 2 dakika kisa orijinalinden sarkinin neden o?[signature][hline]seize the day! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sesin baya güzelmiş eğitimini alıyomusun bilmiyorum ama bu sesini değerlendirirsen çok güzel işler başarabilirsin diye düşünüyorum. İlk linkdeki şarkıyı bilmiyodum ama hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Tesekkur ederim. 14 yillik bir gitar gecmisim var, o surede hem klasik muzik hem de klasik & elektro gitar ve armoni egitimi aldim, Ingiliz Kraliyet Muzik Okulu'ndan sertifikalarim falan var fakat vokal uzerine egitim almadim hic. Simdi piyano derslerim var oncelikle, Izmir'e dondugumde bir aksilik olmazsa san egitimi de almak istiyorum. Biraz daha gelistirebilirim o sekilde umarim. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 topic hortlatmak gibi olcak ama merak ettim simdi adamın sesini album neyim cıkardımı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben de merak ettim simdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 pff nerden çıkarttınız bu topiği ben de acaip merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bu topicteki son postundan tam bir yıl sonra kayıplara karışmış. Ben de çok merak ettim şu anda müzikle ilgili bir yerlere gelip gelmediğini. Bir de linklerin hiç birine ulaşılamıyor, sesini de çok merak ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 18 yaşında 14 yıllık gitar geçmişi helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 yokmu ilgili zat-ı tanıyan eden ??? guzel bir sesi varsa bizde dinleyelim cosalım efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 tarkanla burak kut arası bir sesi vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 2. hort vakkasınıda ben yapiyim.Cok zaman once dinlemiştim bayada iyi diye hatırlıyorum sesi.Su kayıtlarını bulabilecegimiz biyer varmıdır acaba merak ettim şimdi gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar