Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinleyin bakalim bir. :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yurtdisindan baglaniyorum, belki baglantilarda sorun vardir. elbet biri eder upload... yani, umarim. :)[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Mesaj tarihi:
Bu arada zipler corrputmis gibisinden bir seyler soyleyenler oldu, ben indirip denedim saglam zipler, winzip acmazsa winrar deneyebilirsiniz.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Mesaj tarihi:
Sesin baya güzelmiş eğitimini alıyomusun bilmiyorum ama bu sesini değerlendirirsen çok güzel işler başarabilirsin diye düşünüyorum. İlk linkdeki şarkıyı bilmiyodum ama hoşuma gitti.
Mesaj tarihi:
Tesekkur ederim. 14 yillik bir gitar gecmisim var, o surede hem klasik muzik hem de klasik & elektro gitar ve armoni egitimi aldim, Ingiliz Kraliyet Muzik Okulu'ndan sertifikalarim falan var fakat vokal uzerine egitim almadim hic. Simdi piyano derslerim var oncelikle, Izmir'e dondugumde bir aksilik olmazsa san egitimi de almak istiyorum. Biraz daha gelistirebilirim o sekilde umarim. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu topicteki son postundan tam bir yıl sonra kayıplara karışmış. Ben de çok merak ettim şu anda müzikle ilgili bir yerlere gelip gelmediğini. Bir de linklerin hiç birine ulaşılamıyor, sesini de çok merak ettim :(
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...