Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinleyin bakalim bir. :)

Delinquent

Öne çıkan mesajlar

natural disaster çok güzel olmuş.

gerçekten günde nasıl elliot smith dinliyorsam bu mp3 dosyasını da öyle dinliyorum.
değerlendirmelisin bu sesi , gerçekten başarılı.

ki öyle bir şeyi kolay kolay beğenmem hani .)[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 11 Şubat 2005 09:15 tarihinde demiş ki:
natural disaster çok güzel olmuş.

gerçekten günde nasıl elliot smith dinliyorsam bu mp3 dosyasını da öyle dinliyorum.
değerlendirmelisin bu sesi , gerçekten başarılı.

ki öyle bir şeyi kolay kolay beğenmem hani .)

Tesekkur ederim :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh tesekkur ederim.

said:
EagleEye, 14 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
bi miktar ac/dc söyleyip kaydetsene.o vokali yapabilen birisini tanımıyorumda ben hehe.bizim eski grubun vokalisti yaklaşabiliyodu sadece :P

Ben yapabiliyorum o vokalleri de, muzik olmadan komik oluyor, tiz sesli adamin biri vizildiyor gibi, ehehe. :) Kaydedebilirsek bir sekilde o zaman yollarim.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pause, 14 Şubat 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
Ben de bu bandwith'imdeki arti$ nedir diyordum. :) Paticik ailesi saldiriyormus sarkilara..

Delinquent'in sesi cidden cok iyi. Imkanim olursa ilerde kaset falan cikaracam ben ona. heheh

Kendin dedin bakalim ne kadar zorlayabileceksin bandwith'i diye, ben bir sey yapmadim. Ehehe. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...