Brad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 baska sarkı yok mu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 çok güzel. sesin de çok güzel. plug in baby yi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu Delinquent denen arkadaşımız az önce duşta yeni beste yapmıştır. deşifre etmek görevimdir. sömürmenizi tavsiye ederim... :)[signature][hline]seize the day! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ac/dc de söyleyebilirmisin bakim? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sesinin tınısı hosuma gitti güzel sölemişsin[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 natural disaster çok güzel olmuş. gerçekten günde nasıl elliot smith dinliyorsam bu mp3 dosyasını da öyle dinliyorum. değerlendirmelisin bu sesi , gerçekten başarılı. ki öyle bir şeyi kolay kolay beğenmem hani .)[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: EagleEye, 11 Şubat 2005 04:56 tarihinde demiş ki: ac/dc de söyleyebilirmisin bakim? :P ac/dc de soylerim, angus gibi kostura yuvarlana gitar da calarim, ama oyle kisa sortla sahneye cikmam. ehehehe. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Head, 11 Şubat 2005 09:15 tarihinde demiş ki: natural disaster çok güzel olmuş. gerçekten günde nasıl elliot smith dinliyorsam bu mp3 dosyasını da öyle dinliyorum. değerlendirmelisin bu sesi , gerçekten başarılı. ki öyle bir şeyi kolay kolay beğenmem hani .) Tesekkur ederim :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hocam gerçekten sesin çok iyiymiş bence mutllaka kendini müzik alanında yetiştir,şöle sağlam bi albüm yaparsın belki ilerde albümünüde ilk biz alırıs:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bize imzalı gönderir bi tane canım :) :P *!beleşci miyim ne?*[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 desert gardenı bayagı bir dinledim davulla eslik etmesi eglenceli bir parca. valla supersin ne diyim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ben albumu yaptim da imzalamasi kaldi :D Muhtesem olur tabi ki oyle bir sansim olursa, yaz gelsibir hele. En kotu ihtimalle kaydedip nette yayinlariz. :P[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 canlı dinledim ben bu gırtlak ötesi insanı, haha! *!hava mı atıyorum ne* [signature][hline]seize the day! [Bu mesaj prettyfly tarafından 13 Şubat 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj prettyfly tarafından 13 Şubat 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 :D[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bi miktar ac/dc söyleyip kaydetsene.o vokali yapabilen birisini tanımıyorumda ben hehe.bizim eski grubun vokalisti yaklaşabiliyodu sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Tebrikler walla çok ii olmuş...:)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Eheh tesekkur ederim. said: EagleEye, 14 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki: bi miktar ac/dc söyleyip kaydetsene.o vokali yapabilen birisini tanımıyorumda ben hehe.bizim eski grubun vokalisti yaklaşabiliyodu sadece :P Ben yapabiliyorum o vokalleri de, muzik olmadan komik oluyor, tiz sesli adamin biri vizildiyor gibi, ehehe. :) Kaydedebilirsek bir sekilde o zaman yollarim.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prettyfly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 [Bu mesaj prettyfly tarafından 14 Şubat 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pause Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben de bu bandwith'imdeki arti$ nedir diyordum. :) Paticik ailesi saldiriyormus sarkilara.. Delinquent'in sesi cidden cok iyi. Imkanim olursa ilerde kaset falan cikaracam ben ona. heheh[signature][hline]Quaxis High Council - www.quaxis.net - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Gayet guzel olmus tebrık edıyorum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Pause, 14 Şubat 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Ben de bu bandwith'imdeki arti$ nedir diyordum. :) Paticik ailesi saldiriyormus sarkilara.. Delinquent'in sesi cidden cok iyi. Imkanim olursa ilerde kaset falan cikaracam ben ona. heheh Kendin dedin bakalim ne kadar zorlayabileceksin bandwith'i diye, ben bir sey yapmadim. Ehehe. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 cekemiyorum dosyalari. meraktan catliyacagim.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben denedim su an, iniyor ama?[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben indiremiyorum nedense. gormuyor siteyi. baska bi download alternatifimiz var mi?[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Indirip basla yere upload eden yoksa yok su an, ama bende gayet guzel calisiyor linkler, hayret.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar