Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 beyler Başlangıç Yeri: Anvilmar,Dun Morogh Ana Şehri: Ironforge buralarda yakın olan arkadaslar burning legion da yardim edebilir mi acaba msn:[email protected] dan aksam 8 den sonra oyundayim[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>nicki sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Horde a gel sana sınırsız destek verem para pul, silah, bodyguardın bile olurum :)[signature][hline]Wolfsore ->Orc Shaman Of Hordish Manner ->Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ne iyi arkadaşmışsın bilsem insan açmazdım mevzu falan yapıyor musunuz alliancelerin mekana gelip dün bi ara yardım çağrıları yapılıyordu horde var yetişin diye :) nickim:Kofana oyuna girince generalden:Selam müslümanlar yazmışımdır her zaman lvl 12 mage acayip pis balık tutarım 225+ olucak dün başladım bende.[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center [Bu mesaj TahtaBacak tarafından 17 Şubat 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar