Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 makina windows 2003 server her şeyi tamam sabit ip aldık fire walla flan hiç bir şey yok landan girilebiliyor ama nett üzerinden servera girmeye çalısınca serverin adı gözüküyor ama tıklıyanınca giremiyor disconnect alıyor serveri ayarlıyan adam sizin oyununuzdan diyor acaba spher.ini'de bir hata varmı acaba [spo1=Sphere.ini]//MENASOFT: SPHERE //All SPHERE script files and formats are copyright 1997-2001 Menasoft and Partners. //This file may be edited for personal use, but may not be distributed in whole or in part, in any format. //All donations and contributions become the property of Menasoft. // // Values: // Any alphanumeric string // An HTML tag // A valid complete path on a hard drive // 0 (off, false, no) or 1 (on, true, yes) // x, x1, etc a numeric integer value // a hexadecimal bit field // % 0-100 [SPHERE] //######################################################################################### //# Basic Sphere Info # //######################################################################################### // SERVNAME= // Specifys the name of your server. Player's will see this upon login and // also this is the name the web interface will use. SERVNAME=Antares UO Shard // ADMINEMAIL= // The e-mail address (if any) of the contact person or shard administrator [email protected] // URL= // The URL (web address) if any for the shard. // Reported on the main server list for this server. URL=www.sphereserver.com // TIMEZONE=x // The local timezone, hours offset from Greenwhich, England, UK // x = a number from -12 to +12 // EST = 5. CST = 6, etc TIMEZONE=5 //######################################################################################### //# System configuration # //######################################################################################### // SERVIP=x1.x2.x3.x4 // This should always be set to 127.0.0.1. If you put an IP in here that // isn't physically on your computer, Sphere will not be able to bind the port. SERVIP=192.168.1.99 // SERVPORT=x // Port number the sever is running on. The standard port number for // almost all SPHERE shards is 8088 SERVPORT=2593 // NTSERVICE= // Makes the server run as an NT service when run on // Windows NT 4.0 and Windows 2000 machines // DOES NOT WORK ON WINDOWS 9x MACHINES NTSERVICE=0 // CLIENTVERSION= // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 //######################################################################################### //# File System # //######################################################################################### // WORLDSAVE= // The complete path to the directory where you want the server to keep // the SPHEREWORLD.SCP file (and all backups). WORLDSAVE=c:spheresave // SCPFILES= // The complete path to the directory where you have all the run time script // files for SPHERE SCPFILES=c:spherescripts SCPINBOXDIR=c:spherescripts // ACCTFILES= // Complete path to where on your hard drive you want the server to // read and store/backup the account files ACCTFILES=c:sphereaccounts // MULFILES= // The complete path to the directory where UO is installed. // The default location for non-T2A installations is C:UO // The default location for T2A installations is C:Program FilesUltima Online MULFILES=C:Program FilesUltima Online // LOG= // The complete path to the directory where you want the server to keep // the log files. LOG=c:spherelogs //######################################################################################### //# Listing the sphere # //######################################################################################### //REGISTERFLAG=?? // REGPASS= password to reserve my server name on the registration server. REGPASS= // REGISTERSERVER= // A string containing the machine name and network name for central server // listing REGISTERSERVER=menace.ne.mediaone.net // NOTES= Anything I want to say about this server on the registration board. NOTES= // LANG=English // The primary language for this server. LANG=English //######################################################################################### //# In Game Environment # //######################################################################################### // LIGHTDAY=x // Light level to use at day // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) LIGHTDAY=0 // LIGHTNIGHT=x // Light level to use at night // Valid ranges: 0-19, 0 = brightest, 19 = darkest (in t2a clients, 30=darkest) LIGHTNIGHT=19 // Light leve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sabit ip aldık sabit ipimizde bu: 85.99.98.171,8088[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sphere inideki ip ile son verdiğin ip farklı deilmi yaws yoksa ben mi şaşırdım???[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hyr onu deiştiriyoruz dışardan server gozkuyor ama client 2.0.3 den deniyorlar ama serverin adı gozuktukden sonra dısconnect oluyor başka bir sorun var gibi.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=116199 buyur oku aynısını yap biter:D koaly gwle[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Angle uo.ruyanet.net 192.168.1.99 2593 [EOF] Farklı[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ne farklı anlıyamadım[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Lakers, 16 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Ne farklı anlıyamadım sphere.ini dekı ip ve sabit ip kontrolunu yap...gorursun zaten Genelde cafe ortamındakı lan : 192.168.0.? olarak cıkar..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 şimdi dorusu nasıl olacak sen onu yazarmısın bizde eklıyelim.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 cafenin anamakinesine gidiceksin...ordan ip yi kontrol ediceksin..onu yazıcaksın...bu arada sphere dosyaları o anamakinede olucak...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Cafe nerden cıkdı kafeyi karıştırma zaten anamakinadan kurulu sadece sphere olan server makinası war ama ayarlamayı yapan adamın ultima ile hiç bir alakası yok sphere.inide sorun war, senın ne demek istedini anlıyamadım dorusunu yazı verin bılıyorsanız..[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Benım sphere ini yi kopyalayın neresi yanlışsa düzeltip yazı verin bi zahmet daha kolay olacak.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Lakers, 16 Şubat 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Benım sphere ini yi kopyalayın neresi yanlışsa düzeltip yazı verin bi zahmet daha kolay olacak. ya kısaca sphere.ini de en altta duran ip : 192.168. ile baslıyan ip senın static ip ile uyusmuyor..[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Onları deiştiriyoruz yine olmuyor server görünüyor serverin adı cıkıyor ama giriş yapılamıyor dısconnect oluyor servera giremeden[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 LoginServer=85.99.98.171,2593 Şu anda server açık deneyin serverin adı gözüktükden sonra giremiyorsun conecting diyor bekliyor.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sphere ini deki client version bölümünü 2.0.3 yap yada 3.0.0 yap..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Böyleydi. // CLIENTVERSION= // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 Böyle yaptım, // CLIENTVERSION= // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 CLIENTVERSION=2.0.3 ama yine olmadı.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hmm tam bilemiyorum o zaman :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sphere r4.0.2 kurduk ayarlarını yapttık onda da aynısı oldu sphere'den değil sanırım,neden olabilir ba$ka?[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Tamam beyler oldu teşekürler[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juaxx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 +1[signature][hline]Edirne Kapisi Zordur Gecilmez Uzaktir Memleket Gidilmez !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar