conzy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Client 2.0.3 ün arka plan resımını degıstırcem Ama Gump Editör ü acıorum ama Ultima Online ın ıcınde kendısınde verdata yok yanı sabıt bır server ın verdatayı atım denıyorum degişmiyor bana degişmiş gönderebilecek veya ornek verebılcek varsa sevınecegım...[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kesın altta oyun yada emulator calısıyodur bişi deil demicem verdata diye bi thread actım oraya bak derim [Bu mesaj Chosen tarafından 15 Şubat 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Herhangi bi serverin verdatasını al orayı editle işte kastırma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kendin hazircisin diye kendin gibi yapma insanlari onada bi yol goster isik ol baride . Buyur arkadaBurdan gerekli yardimlari alabilirsin.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 verdata.mul yoksa hazırbir verdatayi editle olmadi googlede verdata.mul die arat.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: saksuka, 15 Şubat 2005 17:08 tarihinde demiş ki: kendin hazircisin diye kendin gibi yapma insanlari onada bi yol goster isik ol baride . Buyur arkadaBurdan gerekli yardimlari alabilirsin. Üstüme almadım :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 BOŞVER ARTIK Bİ ANLAMI KALMADI SERVERLARIN MİLET GİRMİO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 lol[signature][hline]Liaren UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ultima yı kurdugunda gelen verdatayı editle en temizi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar