Olath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Rogue nezaman 2 el silah kullanabilmeye basliyor?Ben dual wield talenti alinca saniyordum ama o damage'i arttiriyormus ve gec aliniyor oldukca zaten..level 10um ama hala kullanamiyorum,,[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 mlsf lvl 10da alıyo alman lazım git rogue trainera ogren sora c e basıp diger silhıı kalkan koycagin yere koy kendin olur[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben level 10um ve trainera gittim ole bir skill yok ne ki buya[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kullanamaz rogue çift el[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dual wieldi diyorum, suan level 11 oldum ve hala trainerda ole bir skill yok delircem simdi![signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sadece pick poket var ogrenebildigim.. :( :([signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Baska bir trainara gittim orda bir suru ability cikti duel wield dahil ne alaka anlamadim.. ama duzeldi..[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bazı hocaların seviyesi yetmiyor öğretmeye daha sağlam rouge hocaları bulmak gerekebiliyor :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 en basitinden bir şehre git. horde'san: orgrimmar, undercity ya da thunderbluff alliance'san: stormwind, ironforge ya da darnassus guard'ın birine rogue trainer yerini sor ve haritanı aç yerini göreceksin, sonra gidip train olabilirsin[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar