Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İal in manyak öğrencilerinden bir vidyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi saçma ya:) bidefa bizde yapardık ama sadece sınıf arasında olurdu
genede saçma olurdu
yani internete koymak biraz saçma.
insan senaryo yapar neblim.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Lan bu umut bizim umut euhe[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
Bu çocukcağızların ne dediklerini anlayabilen varmı?
Hoşuma gitti benim valla yani şu yönden Lise anılarım aklıma geldi yaw :(
Valla bi an daldım gittim Maziye :(
Hala lisede okuyanlarınız lisenin kıymetini bilin hayatınızın en güzel yılları valla. Tabi üniversite yıllarınız daha zevkli olucak ama lisenin tadı bi ayrı. Yaw ben üniversite yıllarınıda özler oldum ne yapıcaz :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Mesaj tarihi:
said:
kturumtay, 15 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
bu video 5 yıl once çekilmiştir!! (kapak hepinize :P)

Valla manyak kapak oldu bize hiç beklemiyorduk,
adam gizli silahını kullandi işte dedim ben size...
Ya öyle Shift+Del yapmak kolaydı :lol:[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
-Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Mesaj tarihi:
valla ben hala olayın esprisini yada espri yapılmaya çalışılıp çalışımadıgını anlamış degilim???? varsa anlayan bize anlatsın. gençtik bu yollardan geçmedik diyerekten devam ediyorum yaşantıma[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
ya bende video çekip patiye koymuştum ama topiği internet bölümüne açmıştım , konu dışına açmamıştım.Hangisi doğru yer bu video olayları için?[signature][hline]Love is Divine
  • Yeni Oluştur...