Villians Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kafamın içini kemiriyor hayır değilmişim düşündüğüm kız değilmişim ben.... Yine başa sardı işte görüyormusun.Neyapıcağım ben şimdi.?Sakın o eski avuntu cümlelerini kullanmayın yine...hiç bir işe yaramıycak Sadece avutucak beni bir parça Evt hiç düzelmedi bu ruh halim ve düzelmiycek...bu durumdan hoşlandığımı mı sanıyorsunuz.. Hey bakın ben bunalımlı kızım die oratada dolşamak.Hayır bu hiç te hoş değil Beni ben yapanın ne olduğunu hala bulamdım ve bulamıycam sanırım kendimi bu duvar arasına kapatrısam hiç başarımıycam Gülen varmı bu kelimelerimi,tanıyorum bir kaç kişi alay edicek benimle Bazıları ise önemsiiycekk Ah aileler ben asla öyle bişe yada onun gibi bişi olamycam daha başaramadığım o kadar çok şey varki.. Evet kesinllikle patlamam gerekiyor artık hiç durmadan hemde... Am I too lost..to be saved Am ı too lost...[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 garip.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ilginç,ama güzel olmus...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Fazla ateşli. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hmm...gzl sayılır...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 seni sen yapanın ne olduğunu düşünüyosun .bütün derdin tabiki bu diildir:)olmamalı ,insanların illa bi çok şeyi başarması gerekmez.bu düşünce yanlış bence...biz programlı robotlar diiliz yapamadığımız şeyler de olcak bu çok normal.bunun için kendini yargılamazsan daha mutlu olabilirsin gibi geliyo bana:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. [Bu mesaj fiona tarafından 06 Şubat 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İşte simdi yandiniz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Loras, 06 Şubat 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Fazla ateşli. :) :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tam ergenlik dönemi yazısı olmuş gerçi yaşını bilmiorum ama..cidden fazla ateşli yani..yaparsın bişeler üzülme diyesim geldi..[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hemde garip.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 valla 19 yaşındayım ve sürekli bunalar peişimi bırakmıyor yani ergenlikle bir alakası kalmadı bunun artık:) ben bile şaşırıyorum şu halime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Horrible, 06 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: ilginç,ama güzel olmus... Evet bencede ılgınc fakat ılgınc oldugu kadarda guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kasma be $eker yapcak bişi yok bak sana sayayım seceneklerını 1 ya bunların gecmesı ıcın sabır edıceksın beklıceksın (belkı gececek belkı gecmeyecek) 2 ya bunların gecmesı için sabırlı olmıcaksın ısyan edıceksın (belkı gececek belkı gecmeyecek) 3 ya neden boyle dıe kendını öldüreceksin 4 ya da senı uzenlerı öldürüceksin baska bı secenek bılen warsa soylesın benım de ıhtıyacım war bunların hıc bırını secemıyorum son 2 sı kımseye degmez sanırım oyle bılıyosunuz yazılarımı okuduysanız paranoya had safhada :) 1.2. ye gelınce ıkısını de denedım olmuyo yaws bılen bırı warsa bıze de solesın ilacı alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar