muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya biri info ile bişey degistirdigine özellikle player editlemek icin :) menude last editor die biseyde o kisinin isminin cikmasini istiom ekledim menuye last editor die daha sonrfa butonlara tag eklemesi icin kod ekledim tag atıyorum adama ama cikmiyor info menusunde biseyler daha denedim 00 falan cikio bi turlu yapamadim ya bi yardim edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hyr öle yapmadım ama tag.editleyen = yaptim son editleyini die mi yazıcam bide onu tam bilmemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dene. veya cikmasi icinde sunu kullan menude sakika sakin > yazma cunku eval sayilar icindir.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tmm yapiom ama olmuo nedense bu dialogdaki buda butanlara koydugum tag.editleyen = yaptım yine olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 src.targ.tag.editleyen seklinde yapacaksin ama o name'i egeer adam edit yaparsa kaydedecek, yoksa her infoyu acan o tag'i verir boylece sende anlayamazsin ;)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ewt biliom zaten o yüzden o kodu butonların oldugu kısma koydum :) bu arada çok saol birazdan denicem :) evde deilim :P [Bu mesaj muratgurel tarafından 16 Şubat 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tamam iste okey button'una koyarsin, sorun kalmaz.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hacı script arsivinde infos die bişi vardı ona bak onda son editleyen felam yazıyo ordan ornek alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tmm saolun yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar