green_martian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hafta sonu insanlar dışarı çıkar eğlenir niye evde radyo dinlesinler ikiyol ve urza bide sanırım nukem iyiydi haftaiçleri 22'den 02'ye kadar bu WJ kardeşlerimizi yerleştirseniz hoş olmaz mı?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: green_martian, 13 June 2003 19:23 tarihinde demiş ki: hafta sonu insanlar dışarı çıkar eğlenir niye evde radyo dinlesinler ikiyol ve urza bide sanırım nukem iyiydi haftaiçleri 22'den 02'ye kadar bu WJ kardeşlerimizi yerleştirseniz hoş olmaz mı?[hline]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Olmaz.[hline][b]tHe Original [i]fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Nukem_Verite, 13 June 2003 19:30 tarihinde demiş ki: şimdi şöyle bi olay var ben gece 2-4 arası a couple of primetime dj ine takıyorum rating açısından ama kendim prime time yapsam bana çok fena takarlar neden ? çünkü slow çalıyorum hızlı şarkıları çok sevmiyorum prime time zamanında hızlı çalıcak öğlen pop çalıcak ve gecede slow çalıcak kişiler yerleştirildiği zaman bence en iyisi bu olur sonuç itibariyle nukem diyen herkese teşekkür ediyorum ben saatlerimden memnunum en uygun saatler ztn boneden ben istedim Ihm neydi : " Eti cicibebe+Votka+Nukem=Süper bir gece"[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" Copyright Wi$hmaster :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: BonePART, 13 June 2003 19:31 tarihinde demiş ki: ben bonepartı istgemiyorum performansı cok dustu finaller boyunca yavasladıkca yavasladı nerde eski elenceli bonepart ama ikiyol calsın o iyi bide bide azmo dayının super gey sesi enfes bide bide zed enfes[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa Sen $u "Oh papatyaa...Seninle kim yaticak i$iklar kapaninca.." olayini kayit yap..Her Intro'da calsin bir kere :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 *!Justiiiinnnn seni seviyoruz Justiiiinn...* Justin çalsın hatta adamın saati biraz erkene alınsın. Prime time a da Seraxis çıksın, ne de olsa en güzel o çalıyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 zegoş kalbüm kırılıyo ama arasna ismimi iliştiriwer *!pek bi yüssüzdür*[hline] www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 14 June 2003 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar