elvyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 1 tb lik storage yok diye söylemedim ki onu. almamışsın mesajı. ya da aldın da "dur şu elvyni bir göt edeyim" diyorsun.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 e elvin her bilmedigi konuya atladigi icin donanim ve internette dogaldir. cluster denen bir olay var illede bir makineye koymak zorunda degiller senin maillerini bunuda ekleyelim got etmeye said: lord_elvyn, 15 Aralık 2004 21:14 tarihinde demiş ki: 1 tb lik storage yok diye söylemedim ki onu. almamışsın mesajı. ya da aldın da "dur şu elvyni bir göt edeyim" diyorsun. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 tüh ben yazcaktım onu :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yaziktır günahtır :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: onlyreal, 16 Aralık 2004 00:14 tarihinde demiş ki: e elvin her bilmedigi konuya atladigi icin donanim ve internette dogaldir. cluster denen bir olay var illede bir makineye koymak zorunda degiller senin maillerini bunuda ekleyelim got etmeye said: lord_elvyn, 15 Aralık 2004 21:14 tarihinde demiş ki: 1 tb lik storage yok diye söylemedim ki onu. almamışsın mesajı. ya da aldın da "dur şu elvyni bir göt edeyim" diyorsun. lütfen bir üstteki mesajı oku. beni kastırma. okuyupta anlamamışa benziyorsun ama neyse o kadarına da benim elimden birşey gelmez.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 anlayan nirvanaya ulasiyomus.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 @lord_elvyn: kR4L1m kR4Ls1N kR4L kR4L1Z kR4LS1n1Z kR4LL4r[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben burdan e-mail aldığımda bana gelen mail'de pop3 olarak kullanabileceğimi söylüyor. Ama e-mailde pop3 ayarları yazmıyor. Sitede de bulamadım... Siz biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 oha benim harddiskimin2.5 kstı direk :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Öghekkk abartmışlar!!![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Azmodai, 16 Aralık 2004 04:57 tarihinde demiş ki: OHHHH PATLASIN! Ahahaha sabah sabah koptum yapma şunu be azmo ahahahah! lol ya[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Site motosiklet fln ne alaka anlamadım pek sağğlam değldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya zaten kim doldurabilirki 1 tb hahah 1 gb zor doldurur bide nasıl upload edicen atıyorum 1gb dosyayı kaç saat sürer hiç yaramaz işime, gmail gibi 10 mb geçmiyo benim kulanım alanım..[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar