Eno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Arkadaşlar biliyorsunuz aramızda bazı kişiler kredi kartı alacak yaşta değil yada kullanmıyor... Bu arkadaşlar gametimecard ile oynayabilirler. Bu kartlar 60 günlük oyun süresini barındırıyor. Şu an fiyatını bilmiyorum ama normal kredi kartıyla ödemekten birazcık daha ucuz bir fiyata denk geliyor... Eğer bu kartlara ihtiyacı olan varsa (4 martta çıkacak kartlar), kendilerine getirtebilirim. Belirteyim: Bundan hiçbir kar beklentim yok.. aldığım fiyata vericem... amacım yardımcı olmak... isteyen/isteyecek olan varsa burada belirtsin lütfen.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben büyük ihtimal alabilirm çunku anneme daha aylık para cekilecegini soylemedim bile sölersem eder azıma :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eno ben almak istiyorum.tanesinin fiyatını biliyorsan verebilirmisin?fiyatına göre bir veya iki tane alcağımdır...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bilmiyorum fiyatı tam.. 26euro falan olur heralde.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 enoya bir melek kanadı verilsin artık.sağolsun ebaydada yardımcı oldu bana wow konusunda.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet verilsin melek kanatlı horde :) bu arada bir tane alacağım kuru bilmiyorum ama sanırım 40-50 ytl arası bişey olacak.enocum buradanmı devam ediyoruz yoksa pmden ulaşılsa sana daha mı iyi olur?[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben bir yerde 29.90 euro olarak gördüm.(e-shop)[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Guild ASR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet melek kanadı istiyorum spam layın genel yöneticileri :p kartlar çıkınca ben up layacam topici.. o zaman pm den irtibat kurarız... şimdilik kaç kişi isteyecek onu görmek için açtım. ona göre sipariş verelim.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Apache, 16 Şubat 2005 18:56 tarihinde demiş ki: enoya bir melek kanadı verilsin artık.sağolsun ebaydada yardımcı oldu bana wow konusunda. sadece kanatla olmaz, taç falan da takalım :D ben de almalıyım, kredi kardına yaşım tutmuo[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Min. 6 aylık alınıyordu değilmi..?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 minimum 60 gün, 2 aylık yani.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yanlız söyle bi durum var, ben acc açmayabilirim ta ki sonbahara kadar, eğer kesin cevap gerekiyosa beni katıp risk alma eno :([signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Eno ben istiorum kesinlikle sana oyundada ulasırım sizin guilddeyim..bolbol getirt abi lazım olur :P[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bence getir getirebildiğin kadar eno.Çünkü o kartları burda peynir ekmek gibi satacağın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kar amacı olmadığı için peynir ekmek gibi gitmesinin bana bi faydası yok pek ;)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abi bu kartlar istanbulda shoplarda fln olmucak mı?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 allah bilir 1111 :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar