Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yahu arkadaş yazdınız bi messenger programı bari adamakıllı yazın.Sizin gibi developerların ben yani. Ne yazdıklarım karşı tarafa adamakıllı gidiyor ne onların bana yazdığı adamakıllı geliyor. Messenger Discovery yüklüydü ondandır diye sildim hala oluyor. Mesajlar toplu halde pat diye geliyor,instant message olayı yalan oluyo yani. Şuanda bandwith'imin tamamı BOMBOŞ durumda.Ama hala messenger saçmalıyo. Msn Messenger 6.2 + Messenger Plus 3 + Stuff Plug NG şeklinde kullanıyorum.Halen aynı halen aynı yokmu bunun bi çözümü bu problemi yaşayan bitek benmiyim,msn messenger dünyasındaki tek laz benmiyim.Durduk yere düşmeler falanda abartı bişekilde.. Listemdekilerle papaz oldum artık ya kimseyle tartışmak istemiyorum mesaj atmıyosun diye. İmdak yani imdak.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 15 Şubat 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Azönce test ettim onayladım. Msnplus'a hayır.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 15 Şubat 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet abi sorsaydın bana. bende msn plusdan kurtulunca tüm sorunlar geçti..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 aklıma gelmediki :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bu messenger discovery'i yüklesem ben enazından? Handwriting falan gitti gerçi çok önemli değilde,biraz daha extreme kullanmayı seviyorum ben.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 vazgeçtim çok berbvat bi espri oldu.. :lol: [Bu mesaj nedanko tarafından 15 Şubat 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok abi okadar extreme beni aşar :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok abi,bende vazgeçtim ben 7.0 yükliycem simdi.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya ne olursa olsun.sorun istemiyosan 6.2 den şaşma. [Bu mesaj crocodile tarafından 15 Şubat 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 msn'in ek bilmem bişilerini yüklüyosunuz hiç anlamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 öyle deme lan,karşıdakinin ağzından konuşma olayı bile vardı bende :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *!Döneklik yapar* *!7.0'a küfreder,düşme sorununa kızar,download'ı bilene yoktur,6.2 ye döner*[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Aman allahım ya messenger'ı bukadar sade kullanmayalı baya bi olmuş. Masa üstündeki kısayolları bulunan ve benim için önemli olan kişiler nete giriyo,listeye bakmaya alışmadığım için görmüyorum :-) masaüstüde boş,hayrola küsmüyüz gibi sorular alıyorum simdide :) Neyse buna alışıcaz artık.Hiçdeğilse mesajlar gidiyo yerine.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Messenger ramden az yer,en büyük avantajı bu ama siz plus v.s yükleyinve icqdan farkı kalmıyor..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 farkındayım ama napiyim ot gibi kullanmakta hoşuma gitmiyodu artık eskiye talim ettik tekrardan.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kardeş ben msg plusla kullanıyorum hiç bir sorun olmuyor sende nie böle oluyor onu çöz ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 6.2 + msnplus 3.2 kullanıyorum hiç bir sorun yok :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hmm..msn 6.2+msnplus ustune beta7 yi kurmustum cok daha super olmustu,simdi son builde gecince daha bi guzel oldu :P[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 beta7 kuramıom kurunca pc kaldırmıor euhaueh[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nispet yapmayın hüleyn :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar