Sphere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Arkadaşlar ben tüp resimleri arıyorum.Google da arattım grafiklerde 1 kaç resim cıktı.Tüp resmi lazım.nerden bulabilirim?Nedenini soracaksiniz?Tüp lerle ilgili bir site yapacagiz da. :D[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yaw bi sn tam olarak mutfak tüpü piknik tüpü de kullanıyoruz biz mutfakta o yüzden www.aygaz.com :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 16 Şubat 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Milangaz aygaz ipragaz bunlara baktım Yok.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bunu görsel sanatlara koymanın anlamı yok.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 zamaninda arayip bulamamistim bende ... isin biraz zor senin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 çok mu küçükler :) Şimdilik bu kadarını koyayım bulduklarımın da nası tüp arıyorsun o da var :)[signature][hline]Amor omnia vincit.Cogito, ergo sum.Dabit deus his quoque finem.Damnant quod non intelligunt.Firefox Kullanın[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 16 Şubat 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tüplerle ilgili bir site yapıyorsanız neden kendiniz çekmeye zahmet etmiyorsunuz? -imkanınız mı yok? -proje o kadar ciddi değil onun için uğraşmak mı istemiyorsunuz? -fotoğraf konusunda yetersizmisiniz? bunları soruyorum çünkü gerçekten ciddi bir proje ise bunu internetden topladığınız imajlarla yapamazsınız. ha yaparsınız ama ne kadar size ait olur, ne kadar site olur bilemem. ayrıca horace'ın dediği gibi tüp resminin görsel sanatlar bölümünde aranması da çok yanlış.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Alet edevat mevcut.Resmini çekip yapmayı düşünüyoruz.Ama su anlık internetten bulunan imageler le yetinecegiz.Proje cok ciddi degil.Bir kazancimiz olmuyacak.Sadece tüple ilgili komik yazılar.Tüple ilgili olaylar vb. şeyler.[signature][hline]Gordon Freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar