Scoremen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arattım ama bulamadım forumda haftaya gelcek kredı kartım ondan dolayı kafadan atıp gırcem ama nerden deyıstırcem onu ıyıce bılmeden cesaret edemedım anlatırsanız sevınırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 manage account bölümünden değişlilker yapılır sanırsam :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ordan yapılmıor bende bulamadım[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o zaman 1 hafta kala zaten senı uyarıyor yönlendiriyor seni hoş us de oynayan arkadaşlar bilir nerden yapıldıgını[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ne uyarıyor kardeş ne olarak yani bılgıler dorumu dıe yanlışsa deysıtırın falan dıemı bende suan bu sorundan gıremıorum :) arkımınkınle gırdım hevesım kursaamda kaldı[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya son 1 hafta kala msg gelıyor sanırım oyuna girince işte son şukadar gününüz zart zurt ordan basıyorsun seni yölendiriyor ama ben hiç basmadım :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 13 Şubat 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Basmak lazım tabi arada basıcan :-)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 wow-europe.com da zaten topu topu sol bar da 10 adet şık var. biraz dikkat.. To change your subscription method, please follow these steps: Go to your account administration page at: http://www.worldofwarcraft.com/account Choose to cancel your current subscription. Once your current subscription expires, you can then choose whichever new subscription (and payment method) you would like to use in the future. If you are having a problem with this process or need further assistance, please contact our Billing and Account Services team: by Email: [email protected] by Phone: 800-59-BLIZZARD (800-592-5499) Billing representatives are available to take phone calls between 9:00am and 6:00pm Pacific Time. Australian users should please call 800-041-378, as the standard 800 line may not work for them. türkçe ister misin ?[signature][hline]Shaem The Ambusher =Al'akira-Troll Rogue= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan ben deilim ama üstüme aldım ingilizcede fransızcada biliom sen fransızca istermisin ama yok fransız kalırsın ozaman Allahım ya garipsiniz illa laf sokcan yoksa ölürsün illa dokundurcan [signature][hline]h3xtermineytır [Bu mesaj n3mrut tarafından 13 Şubat 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: n3mrut, 13 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Konuyu açan ben deilim ama üstüme aldım ingilizcede fransızcada biliom sen fransızca istermisin ama yok fransız kalırsın ozaman Allahım ya garipsiniz illa laf sokcan yoksa ölürsün illa dokundurcan alakasız arkadaşım.[signature][hline]Shaem The Ambusher =Al'akira-Troll Rogue= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 wow forumlarinda biri sormustu arkadasimin nosuyla girdim simdi degistiremiyorum diye, mavi cevapta bir aylık sure icinde bunu ayarlayacagiz demisti. yani 1 ay bitmeden degistirebilirsin.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 O zaman kusra kalma[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellmakerHL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben yine nerden değiştireceğimi bulamadım.[signature][hline]SNN, Sylveria Hellmaker[HorseLords] Avalon, Mystra Xardas Fer'dean[HorseLords] DAoC Hellmaker Necromancer SWG Vymais Wavo Bounty Hunter of Yakinsehir WoW - - - - - - Orc Warrior Kimmiş "vakit" harcayan, değerlendirmek varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 degiştirme[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellmakerHL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Pardon? :)[signature][hline]SNN, Sylveria Hellmaker[HorseLords] Avalon, Mystra Xardas Fer'dean[HorseLords] DAoC Hellmaker Necromancer SWG Vymais Wavo Bounty Hunter of Yakinsehir WoW - - - - - - Orc Warrior Kimmiş "vakit" harcayan, değerlendirmek varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 change/add subscription dan değiştireceksiniz[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellmakerHL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Account Managment ekranında öyle bir seçenek yok maalesef ya da ben göremedim :( .[signature][hline]SNN, Sylveria Hellmaker[HorseLords] Avalon, Mystra Xardas Fer'dean[HorseLords] DAoC Hellmaker Necromancer SWG Vymais Wavo Bounty Hunter of Yakinsehir WoW - - - - - - Orc Warrior Kimmiş "vakit" harcayan, değerlendirmek varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Evet arkadaşlar kart deyıstırme menusune daır en ufak bısey yok ? Siz böle bi menuye nası ulaştınız anlamış deilim[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yav bilen yokmu sorun yaşıyan 2 arkım var bu yuzden salladılar deyıstıremıorlar acc manage te yok cart deyıstırme sıfre deyıstırme contact ınfo deyıstırme var[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=246&p=1&tmp=1#post246 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hello, You can either telephone the Billing support number, or if you wait for the Account Management pages to be updated, they will accept changes to Billing before the 30 free days are finished. -------------------------------------------------------------------------------- European Lead Technical Support and Billing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 1 ay süre dolunca accountu cancel edip, aynı cd key ile yeniden account açıp bu sefer gerçek kredi kartı numarası yazılamaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yav arkadaş yazdı işte 1 aylı beleş ikram bitmeden manage sayfaları deyıstırılıp daha detaylı seyler yapabılcez kart nolarınıda burdan deyıstırmeyı acıcaklar ıste[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar