Celtics Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 cihaz ocak ayında alındı. siyah turkuaz renk, kutusu ve kalemi yok. kozmetiği vs. sorunsuz. 11.6 versiyon cfw'li. freeshop'la kullandım ama son güncellemeyle nintendo onu engelledi. ama internetten indirip fbi ile atmaya devam edebilirsiniz oyun. 32gb sd card da var içinde, 27-28 gb'ı oyun dolu zaten. zelda'lar, smash'ler, mario'lar baya bir şey var. fiyat: 750 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 öm kutusu dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 ÖM Kutusu doluydu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 reampage said: ÖM Kutusu doluydu en son gönder gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 güncel bu hala. yok mu nintendocu vereyim şunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Ben bi heveslendim ama alıp 2 saat oynayıp kenara atarım ya fakat ayın sonuna doğru hala duruyor olur ise şey yaparız tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar