SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arkadaşlar ben oyunu yükledim v eaccount yaratmak için girdim yanlı ben şimdi pre-paid card ile ödeyecem diyince lütfen prepaid cart no nuzu girin diyor ne yapmam lazım eee bilindik üzere şu an pre paid card da yok işin kötü tarafı kredi kartımdda yok bu step geçemiyormuyuz yani pre paid card olayını ilk ay sonunda girme gibi bir şansımız yok mu ....[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kredi kartı numarası girmen lazim. baska caren yok.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya da alman banka hesabı (ELV).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 su anada en hizli cozum sanal kart: http://forum.paticik.com/view.php?id=115804 ayrica sallama bir numarayla da girebilirsin galiba ama bu konuda bir ayrıntı veremiyecegim. 1 ay icinde kk bilgilerini degistirme imkani olacak diyor blizzard.[signature][hline]msn: [email protected] [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 15 Şubat 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 peki bu online kredi kartını nasıl çıkartabilirim ne gerekli ve hangi bankadan çıkartsam daha iyi olur. Yarın çıkartacamda onun için soruyorum[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 verdigim adreste gerekli bilgiler var daha ayrıntılısını sahsen ben de bilmiyorum.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yanlis basliga gondermisim kusura kalmayin... [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 16 Şubat 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar