Reumer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Evet şimdi talentlere verecemde oyunu özelliklerini falan bilmiyoruz tam(diabloda az skill dağıtımından dolayı char silmedik hepimiz :) ) bu mage trainer larda talent sildirme var. dikkatimi çektide şimdi bu olay nasıldır?sildiriyoruz iyi güzelde ne bilim tamamen siliniomu :) sildirdikçe daha pahalı olur gibisinden bişe diyo bizden anasının nikahını falan istemesin? :) bide human mage in talent leri hakkında bilgisi olan varmı?paylaşalım zenginleştirelim bilgileri :)
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Valla bende undead mage açtımda , çoğu kişi talentlerını firea ver diyor. Mage talentleri hakkında bildiğim sadece fire-damage, frost-karşıdaki playerı yavaşlatma ve arcane-savunmayla ilgili. Sadece başkalarından duyduğum şeyler ne kadarı doğru bilemem. :)[signature][hline]Sterni Infinity Retired by Nbl Lyrent Undead Mage
Qui Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yanlış bilmiyorsam (başkasından öğrendiğim kadarıyla) 3g'a mal oluyor bu. Tamamı siliniyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b]
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yok canıım :) tahmin ettim aslında Reu'dan ama Wow'a geçeceğin aklıma bile gelmezdi valla :) Çok fena sardı beni sessiz bi ayrılış yaptım Nbl'dan ;) Keşke aynı tarafta olsaydık yakıştıramadım alliance'ı sana .
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya warcraft tan HİÇ anlamam be usta taurenmiş cartmış curtmuş "hö" diye bakar dururum diye human seçtim mage le bi oyunu öğrenelim hele
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Qui, 16 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Yanlış bilmiyorsam (başkasından öğrendiğim kadarıyla) 3g'a mal oluyor bu. Tamamı siliniyor. Pahalıymış ya :) Bu arada fire,arcane ve frost talentlerı hakkında dediklerım doğrumu acaba? P.s: Msnım [email protected] . Valla bende yeniyim bu tür oyunlarda ama öğrendiklerimi aktarabilirm arzu edersen ;)
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Her denemenizde fiyatı daha da artıyor. İlk 0 lama 1 gold. Sonra 5 gold. Böyle böyle gidiyor[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 1g değilmiydi ya talent sildirme?[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Liebe, 16 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki: 1g değilmiydi ya talent sildirme? ilkinde 1g sonra 5 g sonra 10g 15g 20g 500g'a kadar gidiyo.
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Qui, 16 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki: P.s: Msnım [email protected] . Valla bende yeniyim bu tür oyunlarda ama öğrendiklerimi aktarabilirm arzu edersen ;) Yanlış anlama Qui, mervune'a demiştim :)
Öne çıkan mesajlar