Reumer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Evet şimdi talentlere verecemde oyunu özelliklerini falan bilmiyoruz tam(diabloda az skill dağıtımından dolayı char silmedik hepimiz :) ) bu mage trainer larda talent sildirme var. dikkatimi çektide şimdi bu olay nasıldır?sildiriyoruz iyi güzelde ne bilim tamamen siliniomu :) sildirdikçe daha pahalı olur gibisinden bişe diyo bizden anasının nikahını falan istemesin? :) bide human mage in talent leri hakkında bilgisi olan varmı?paylaşalım zenginleştirelim bilgileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Valla bende undead mage açtımda , çoğu kişi talentlerını firea ver diyor. Mage talentleri hakkında bildiğim sadece fire-damage, frost-karşıdaki playerı yavaşlatma ve arcane-savunmayla ilgili. Sadece başkalarından duyduğum şeyler ne kadarı doğru bilemem. :)[signature][hline]Sterni Infinity Retired by Nbl Lyrent Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sterni ben Mervune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yanlış bilmiyorsam (başkasından öğrendiğim kadarıyla) 3g'a mal oluyor bu. Tamamı siliniyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yok canıım :) tahmin ettim aslında Reu'dan ama Wow'a geçeceğin aklıma bile gelmezdi valla :) Çok fena sardı beni sessiz bi ayrılış yaptım Nbl'dan ;) Keşke aynı tarafta olsaydık yakıştıramadım alliance'ı sana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya warcraft tan HİÇ anlamam be usta taurenmiş cartmış curtmuş "hö" diye bakar dururum diye human seçtim mage le bi oyunu öğrenelim hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Qui, 16 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Yanlış bilmiyorsam (başkasından öğrendiğim kadarıyla) 3g'a mal oluyor bu. Tamamı siliniyor. Pahalıymış ya :) Bu arada fire,arcane ve frost talentlerı hakkında dediklerım doğrumu acaba? P.s: Msnım [email protected] . Valla bende yeniyim bu tür oyunlarda ama öğrendiklerimi aktarabilirm arzu edersen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Her denemenizde fiyatı daha da artıyor. İlk 0 lama 1 gold. Sonra 5 gold. Böyle böyle gidiyor[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 1g değilmiydi ya talent sildirme?[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Liebe, 16 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki: 1g değilmiydi ya talent sildirme? ilkinde 1g sonra 5 g sonra 10g 15g 20g 500g'a kadar gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Qui, 16 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki: P.s: Msnım [email protected] . Valla bende yeniyim bu tür oyunlarda ama öğrendiklerimi aktarabilirm arzu edersen ;) Yanlış anlama Qui, mervune'a demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar