Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldığımız Talentleri sildirme...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet şimdi talentlere verecemde oyunu özelliklerini falan bilmiyoruz tam(diabloda az skill dağıtımından dolayı char silmedik hepimiz :) ) bu mage trainer larda talent sildirme var. dikkatimi çektide

şimdi bu olay nasıldır?sildiriyoruz iyi güzelde ne bilim tamamen siliniomu :)

sildirdikçe daha pahalı olur gibisinden bişe diyo bizden anasının nikahını falan istemesin? :)

bide human mage in talent leri hakkında bilgisi olan varmı?paylaşalım zenginleştirelim bilgileri :)
Mesaj tarihi:
Valla bende undead mage açtımda , çoğu kişi talentlerını firea ver diyor.

Mage talentleri hakkında bildiğim sadece fire-damage, frost-karşıdaki playerı yavaşlatma ve arcane-savunmayla ilgili.

Sadece başkalarından duyduğum şeyler ne kadarı doğru bilemem. :)[signature][hline]Sterni Infinity Retired by Nbl

Lyrent Undead Mage

Mesaj tarihi:
Yok canıım :) tahmin ettim aslında Reu'dan ama Wow'a geçeceğin aklıma bile gelmezdi valla :) Çok fena sardı beni sessiz bi ayrılış yaptım Nbl'dan
;)
Keşke aynı tarafta olsaydık yakıştıramadım alliance'ı sana .
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 16 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
Yanlış bilmiyorsam (başkasından öğrendiğim kadarıyla) 3g'a mal oluyor bu. Tamamı siliniyor.

Pahalıymış ya :)
Bu arada fire,arcane ve frost talentlerı hakkında dediklerım doğrumu acaba?

P.s: Msnım [email protected] . Valla bende yeniyim bu tür oyunlarda ama öğrendiklerimi aktarabilirm arzu edersen ;)
Mesaj tarihi:
Her denemenizde fiyatı daha da artıyor.

İlk 0 lama 1 gold. Sonra 5 gold. Böyle böyle gidiyor[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
  • Yeni Oluştur...