Kalten Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Kız arkadaşım ailesi ile birlikte İzmir'e taşınmak durumunda kaldı. Ayda bir kaç gün İzmir'e gittiğimde rahat edebilmek adına böyle bir ev kiralamak istiyorum fakat internette olan ilanlara güvenemedim. Malum genelde bu tarz yerler pis olabiliyor. İzmir çok bildiğim bir yer değil. Var mıdır daha önce İzmir'de böyle bir yer kiralayıp memnun kalan? Otelde de kalabilirim tabi ki ama ev olmasını tercih ediyorum daha rahat olabilmek adına. Muhtemelen ayda iki sefer gidip 2 şer yada 3er günlüğüne yada duruma göre belki 1 günlüğüne kiralayacağım. Varsa daha önce böyle bir tecrübesi olan birileri yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 soyaklara bak orada saattlik bile kiralanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 airbnb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Llama said: soyaklara bak orada saattlik bile kiralanıyor uv isik tutulunca morun 50 tonu olmasin diyo hala soyak diyosun hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 yeni kiz arkadas edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Airbnb ye bakıyorum şimdi hiç aklıma gelmemişti. teşekkür edeirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 tempo residence diye bir apart var yeri mükemmel değil ama mutfagı cartı curtu var şirket oraya yonlendirmişti memnun kalmıstık epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar