Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arkadaşlar neticede nba yönetimi seçmio bu oyncuları,millet oy verio.o seçilmez abi,hakkketmedi felan olayı değil bu.millet çatır çatır kimi görmek istiosa oy vermiş.ben çok üzüldüm baron davis'in seçilemediğine ama bakıorum çok az oy almaış,demekki haketmemeiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 baron çok iyi ve yetenekli bir oyuncu bence ama oynadıgı takım yuzunden gerekli ilgiyi görmüyor..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 baron davis az oynadi bu sene surekli sakatliktan dolayi, eger oynasaydi secilirdi buyuk ihtimalle[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Baron Davis'e kılım, o yüzden iyi oldu =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Doğu da Steve Francis yerine kesninlikle Baron Davis olmalıydı.. Ama sakatlığı yüzünden oynıyamıyo sanırım.. ayrıca ben Grant Hill de seçilmiş gibi bişey duymuştum doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 walla maç zewk wersın de kım yenerse yensın onemlı degıl[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ilk mesajı okusaydın ogrenirdin..steve franciste yok ilk 5 te ayrıca..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Herkes neden batı takımını destekliyor acaba. İlginç bu yıllardır böyle türk izleyicisi BATILI. Bence Doğu bu maçı alır. Favori batıdır ama kişisel görüşüm ve gönlüm doğudan yana.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bana basketi sevdiren nba izlemeye baslatan takim dogulu oldugundan her daim doguyu tutarim... bu senede degismiyor, yine doguyu tutuyorum... shaq pg olarak oynarsa kazaniriz :P[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aynen dogu rulezzzz... ama bu yıl biraz kısa kalmıs ben grant hill yerine j. oneal ı bekliyodum...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 maçın yedeklerini yazan war mı okumadım ama yazıldıysa bile ben tam kadroları weriyim Doğu Starting Line Up Shaq G.Hill L.James V.CArter A.Iverson REserves G.ARenas A.Jamison D.Wade Z.Ilgasukas J.O'neal B.Wallace P.Pierce Batı Starting Line Up Yao T.Duncan K.Garnett T-MAc Kobe Reserves E.Ginobili R.Lewis D.Nowitzki S.Nash A.Stoudemire S.Marion R.Allen[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Üçlük yarışmasına katılanlar Ray Allen Joe Johnson Kyle Korver* Voshon Lenard Vladimir Radmanoviç Quentin Richardson Benim faworim Korver[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kidd yerine arenas ilginc tabi[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 dogruda tek pg olcaksa bile oda kidd olmaliydi yani. hamiltonda yok kotu olmus[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya hani shaq kendi takımından birine sözde 3lük yarışmasında birinci olacagına dair iddia ya girmişti.sanırım eddie jones içindi hani nerde o?[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kidd'in all-star'da olmamasi saka gibi! tamam sezonun geride kalaninin yarisinda sakatti ama ayip be... Kidd bu ya[signature][hline]"But then when it's silent... and the lights from the bars go down... I need comforting... 'cause somewhere there deep inside... feelings of loss arise... and I hate to lose!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 steve francis de hak ediyordu bence[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 batı alır gibime geliyor[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Enteresan olmuş tabi, carmelo yok kenyon martin yok..[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yedeklerde belli oldu doğu arenas jamison ilgauskas jermaine o neill pierce wade ben wallace----------batı ray allen ginobili amare marion nash ve nowitski yedekler nası sizce???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: sostizm, 09 Şubat 2005 12:49 tarihinde demiş ki: Enteresan olmuş tabi, carmelo yok kenyon martin yok.. carmelo yanlış bilmiyorsam sophomore de oynayacak..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: raingman40, 09 Şubat 2005 13:00 tarihinde demiş ki: yedeklerde belli oldu doğu arenas jamison ilgauskas jermaine o neill pierce wade ben wallace----------batı ray allen ginobili amare marion nash ve nowitski yedekler nası sizce???? Ben zaten hepsini bir önceki sayfada yazdım!!![signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yanılmıyorsam (yani ntvmsnbc.com da gördüm) doğu maça 8 yedekle çıkacak Jason Kidd de katılmış[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Liebe, 09 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: said: sostizm, 09 Şubat 2005 12:49 tarihinde demiş ki: Enteresan olmuş tabi, carmelo yok kenyon martin yok.. carmelo yanlış bilmiyorsam sophomore de oynayacak.. ewt ama bunun gecen sene örneğini yao mingde gördük hem sophomore da oynadı hem allstar macında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu arada üçlük yarışmasında Korver çakacaktır.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar