Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Benim de edinmem lazim boyle bir cihaz. Sindirim problemlerimden dolayi (kabiz degil, aksine yogun calismasi) cumartesi gunumu doktor kontrolleriyle gecirdim, ne alaka bilmiyorum ama 1 hafta boyunca tansiyon olcumu yapmam gerekiyor sabah/ogle/aksam olarak. Bir cok bagirsak problemi kalp ile bire bir baglantiliymis a to the q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 haydaa, geçmiş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 https://urun.n11.com/medikal-malzemeler/omron-m3-hem-7134-e-dijital-koldan-tansiyon-olcer-P238235646 Bizdeki bu, gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 daha yeni (1 ay) omron 3m almış senin gibi yeni hipertansiyon + panik atak hastası olarak yukarıdaki linkteki aleti tavsiye ederim. gayet başarılı pilleri de içinde geldi aynı pille yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. edit : kalp cerrahı direk bu aleti tavsiye etmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar