Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Authentication Key Sorunsalı. (Box aldım ama hiç bir yerde yazmıyor.)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet. Demin WoW Box aldım. Üye olacağım, authentication key soruyor. Fekat kutunun, cdlerin altını üstüne getirdim, hiç bir yerde authentication key yazmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Elimde box mal mal ekrana bakıyorum. Nedir ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Mesaj tarihi:
Hassan niye değiştirsin saçmalamayalım lütfen yahu.Yanlış fikirler verip akılları bulandırmayalım.Adam cdkeyini bulamadı diye niye değiştirsin,bende bulamamıştım 3. cd nin altına baktım buldum.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
Bende ilk aldiğimda tirsmiştim nerde bu kaziklandimmi die ark söyledi kurtardi dertten :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
3uncu cd nın altında yazıyor bende bulamadım basta aradım aldıgım yerı soledıler bı cd key bukadar ıyı saklanır hadı 1ıncı cdnın arkasına koysalar bısey demıcemde kalp krızı gecırtmek ıcın yapılmıs numara olsa gerek bızlere[signature][hline] Xanfire for wow

HORSELORDS Forever !!!!!!
Mesaj tarihi:
Hehe siz o heyecanla ne yaptığınızı bilmiyorsunuz hocam baktım sanıyorsunuz ama gördüğünüzü görmüyrsunuz ki doğaldır ne zamandan beri bekliyoruz tabii[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ayni sey basima geldi ara ara manuel kitapcigi hatim ettim
sonra wow sitesine girdim direk anasayfada newsda yaziyordu.
bende sol tarafta 2. cdnin arkasindaydi[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest
Guild ASR

[Bu mesaj Skroce tarafından 13 Şubat 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
niye gitsin abi değiştirirler[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
Authentication diye arattığımda çıkmadı. O key, cd-key değil. Başlık açmakla ilgili bir şey. :)
Bu arada buraya da sorayım, Payment Methods'da takıldım. 1 aylık bedavamı kullanmak istiyorum, ama söyleyemiyorum. Nasıl atlayacam bu stepi?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Mesaj tarihi:
ben de bulamayanlardanım 3. cd nin altında da yok malesef... ne bulmam gerekiyor bir kağıt parçası mı? yoksa cd nin üzerinde mi yazıyor?[signature][hline]Seldar Bluepearl
  • Yeni Oluştur...