karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Evet. Demin WoW Box aldım. Üye olacağım, authentication key soruyor. Fekat kutunun, cdlerin altını üstüne getirdim, hiç bir yerde authentication key yazmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Elimde box mal mal ekrana bakıyorum. Nedir ki?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kutunun sag bolumunde yukardaki cdnin altında :D[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 3. cd nin altına bak[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 TR den aldıysan geri git değiştir bence. pre-order dan geldiyse Allah kolaylık versin.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hassan niye değiştirsin saçmalamayalım lütfen yahu.Yanlış fikirler verip akılları bulandırmayalım.Adam cdkeyini bulamadı diye niye değiştirsin,bende bulamamıştım 3. cd nin altına baktım buldum.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Tamam teşekkürler. Şu an evde değilim. Eğer eve gittiğimde orda değilse rehineleri öldürücem. :P[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bende ilk aldiğimda tirsmiştim nerde bu kaziklandimmi die ark söyledi kurtardi dertten :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 3uncu cd nın altında yazıyor bende bulamadım basta aradım aldıgım yerı soledıler bı cd key bukadar ıyı saklanır hadı 1ıncı cdnın arkasına koysalar bısey demıcemde kalp krızı gecırtmek ıcın yapılmıs numara olsa gerek bızlere[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hehe siz o heyecanla ne yaptığınızı bilmiyorsunuz hocam baktım sanıyorsunuz ama gördüğünüzü görmüyrsunuz ki doğaldır ne zamandan beri bekliyoruz tabii[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ayni sey basima geldi ara ara manuel kitapcigi hatim ettim sonra wow sitesine girdim direk anasayfada newsda yaziyordu. bende sol tarafta 2. cdnin arkasindaydi[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Guild ASR [Bu mesaj Skroce tarafından 13 Şubat 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Benim de bakmadığım yer kalmadı ha. Götüm attı o kadar para boşa gitti diye. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 niye gitsin abi değiştirirler[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 lol bu galiba 3. thread imdak cd-key nerde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Authentication diye arattığımda çıkmadı. O key, cd-key değil. Başlık açmakla ilgili bir şey. :) Bu arada buraya da sorayım, Payment Methods'da takıldım. 1 aylık bedavamı kullanmak istiyorum, ama söyleyemiyorum. Nasıl atlayacam bu stepi?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kredi kartı numarasını sallayabilirsin.yani o stepi geçmek yoktu.bak bunla ilgilide bi thread vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben de bulamayanlardanım 3. cd nin altında da yok malesef... ne bulmam gerekiyor bir kağıt parçası mı? yoksa cd nin üzerinde mi yazıyor?[signature][hline]Seldar Bluepearl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kağıt yapıştırılmış oluyor. CD'nin arkasında (kutunun üzeri tabi) yazıyor olmalı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çok hoş, yok herhangi bir kağıt. İzi bile yok. Başka yerinde olma ihtimali var mı? gerçi heryerini aradım..[signature][hline]Seldar Bluepearl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 butun cd leri cikar kutudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çıkarmadan altına nasıl bakabilirim?[signature][hline]Seldar Bluepearl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar