Raistin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 butun pati abi abla ve kardeslerimin beni affetmesiyle sizden gayet ezq ce ama cok ihtiyacim oldugu bir anda ictenliklşe rica ediyorum turkcell hatliuysaniz 05377308005 e 5 kontorcuk yollarmisiniz acil lazim (kontorde alamiorum)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çok lazım heralde d: Valla -9 kontörüm var olsaydı yollardım :/[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yeterin.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bende uye degilim -10 a gidemiyorum :([signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 biliyorum sirnabercim birde kizma ama ben burasi pepelek iken bile burdaydim :)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 "ezq" liine bir tel nona iki. tanıdığın insan da mı yok, akraban da mı yok burda dileniyosun üç. aslında başkalarının tel nosu böylelikle afişe edilebilir. hmm.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 oyleyim sucuyum ama cok ihtiyacim olmasa ve caresiz olmasam senin gibi pati abla abi ve kardeslerimden yardim istemezdim ginede saol ....[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Raistin, 16 Şubat 2005 18:40 tarihinde demiş ki: biliyorum sirnabercim birde kizma ama ben burasi pepelek iken bile burdaydim :) 9 yaşındayken buraya üyeydin yani? Oha takdir ettim.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 16 Şubat 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eheh yapilabilir nereid ve akrabalarimin hic biri turkcell kullanmio, msn listemdeki cok sevgili arkadaslairmnda hepsi avea :( kendimde alamiorum ( bizim bruda en yakin kontor satan yer 35 km) ondan en son size basvurdum oyle yuzumun akiyla basvurdugumuda iddia edemem dedimya CARESIZIM[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 alexi aslina bakarsan 10 uo ile tanistiktan 1 yil sonra paticigi kesfetmistim[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Nereid, 16 Şubat 2005 18:41 tarihinde demiş ki: "ezq" liine bir tel nona iki. tanıdığın insan da mı yok, akraban da mı yok burda dileniyosun üç. aslında başkalarının tel nosu böylelikle afişe edilebilir. hmm. Ayıp :yapma:[signature][hline] Bir Steel BrightBlade Sözü ; "Est Solarus Oth Mithas"
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 pati abi ablalarim hic mi destek veremiyceksiniz cok aicl lazimda :([signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 moda oldu buda ya :) bi kere yollarım ben :) sen geç kaldın...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 zgrw sen nerelerdeydin? ne zaman moda oldu? :D ben bilmiyorum (ve ciddiyim kiğm acti)[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 warsa bi hayırsever banada :)[signature][hline]DJ Tiesto
keyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 oha isteyenler cogaldı ... lock fu..ing that thread !!!![signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bana da bana da =) lol bu ne be [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 harbi ya konuya bah :):)[signature][hline]Infarctus
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :lol: faks kağıdı filan lazımsa kapıp geliyim..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 beyler tmm esprilisiniz , allahtan kontor buldum bu arada modlar kapamasinlar guzel ta*ak gecilio bu topicte actigima sevindim[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dur ben eksik kalmışım. ezq[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Öne çıkan mesajlar