quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 [/url] Aktive mi değil mi kafası karışık durumda Ofisimin nasıl düzelticem Kendi de bilemediğinden 2 saatte bir bir yerlere bağlanmaya çalışıyor beceremiyor bilgisayarı kilitliyor bazı bazı falan Keyi forumdan almıştım volume key büyük ihtimalle nedir ne değildir bilen eden yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ara microsoftu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Arayıp ne dicem olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 bizim oglanin kafasi karisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 tr de var müşteri hizmetleri tarzı bir şey, mailden daha hızlı çözüyorlar. ara gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Volume key almış abi forumdan, arayıp ne diyecek. Aldığın kişiye danış bakalım, olmadı yeni key versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ok çözdüm olayı Yukarıdaki volume key olan geçerliymiş Aşağıda gösterdiği önceden kurduğum crackli versiyonun kalıntısıymış, KMS Client crack i kaldırınca bilgisayardan boşa düşmüş devamlı arayıp arayıp aktive edemiyormuş Şimdi PS üzerinden cscript ospp.vbs /unpkey yapıp sildim o license i şimdi tertemiz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 photoshopla mi yaptin tum bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 PowerShell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar