quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 [/url] Aktive mi değil mi kafası karışık durumda Ofisimin nasıl düzelticem Kendi de bilemediğinden 2 saatte bir bir yerlere bağlanmaya çalışıyor beceremiyor bilgisayarı kilitliyor bazı bazı falan Keyi forumdan almıştım volume key büyük ihtimalle nedir ne değildir bilen eden yardım lütfen
Grego Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 tr de var müşteri hizmetleri tarzı bir şey, mailden daha hızlı çözüyorlar. ara gitsin
Bright Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Volume key almış abi forumdan, arayıp ne diyecek. Aldığın kişiye danış bakalım, olmadı yeni key versin :)
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ok çözdüm olayı Yukarıdaki volume key olan geçerliymiş Aşağıda gösterdiği önceden kurduğum crackli versiyonun kalıntısıymış, KMS Client crack i kaldırınca bilgisayardan boşa düşmüş devamlı arayıp arayıp aktive edemiyormuş Şimdi PS üzerinden cscript ospp.vbs /unpkey yapıp sildim o license i şimdi tertemiz oldu
Öne çıkan mesajlar