SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaslar ortalikta yillardir dolana bir sölentiyi sizinle paylamak istiyorum..nevada colunun altinda amerikanin cok buyuk ve gizli bir yeralti sehri oldugu ve btun uzay calismalarini burada yaptiklari söleniyor..hatta 1943 yilinda rosswell faciasinda ele gecirilen 3 uzaylininda cesetlerinin burada oldugu ve bu sehrin cok önem tasidigi idda ediliyor..biliyorsunuzki amerka 5o eyalet üzerine kurulmustur..bu sehirede area51 adini vermisler..51 sehir..bu konuyla ilgilenen ve bilgisi olan arkadaslarin bilgi ve yorumlarini paylasmalarini ria ediyorum..[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Discovery Channel ya da NG'de izlemiştim bir program, Nevada çölünün bir bölümünde devletin bir işler çevirdiği anlaşılıyor (cadırlar, tırlar, vb..) ama 10km kare dışından hiçbir sivil buraya giriş yapamıyor. Programda adamlar kameralarla çekmişlerdi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu amerika yine biseyler ceviriyoo ama dur bakalim..zaten hiyarlar ufolarin varligindan ve diger uzayli muhabbetlerini biliyolar..inaniyorumki uzaylilarla temas icindelerdir..ama bundan amerika baskaninin bile haberi yoktr..cünkü bu projeler bagimsiz yürütülüyor..nasadan tutunda digerlerine kadar..hepsi nevada da...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yahu kimse ilgilenmiyoo galiba..hade millet yaaa... [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 09 Şubat 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bir kitap okumuştum bu konuda ama konuşamam bağladılar ağzımı :P:P doğruluğu tatışılır paranoyakça da olabilir doğru da ispatlamak önemli :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ulan koca paticik i bilime davet ediyorum..gerçekler açia çiksin kardesiiiiiiim[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Holywood üretmi hikayeler gibi geliyor bana daha çok.Olmayan şeyi oldu/olacak/oluyor göstermede üstlerine yok..[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Eğer böyle bir şey olmuş olsaydı NaSa 'nın bütçesinde kısılmalar olmazdı. Nasa Soğuk Savaş'tan beri büyük bir bütçe kısıntısıyla karşı karşıya... Area 51 varlığını gelince, burası hakkında çeşitli dedikodular var. Bazıları oranın gizli bir silah deneme üsttü olduğunu, bazıları ise oranın HL -1 deki Black Mesa tarzı bir yer olduğunu idaa ediyor ama kesin hiçbirşey yok. Gerçi orada birşey olmazsaydı neden o kadar parayı bir çöl parçasını korumak için harcasınlar?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Roswell kazasindan ele geçenler(resimin üzerine tıklayın) -(Sanırım bir sorun var, sonra düzelir)- Roswell otopsi filmiBölüm 1Bölüm 2Bölüm 3Bölüm 4Bölüm 5 İzlenirken eğlenebilirsiniz umarım!.. [signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan[Bu mesaj Tarih_hastasi tarafından 09 Şubat 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Linkler çalışsa eğleneces ama :-p[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Valla herkez bi şeyler duymustur bu konu hakkında zaten :) Ama bende bilmiyorum nekadarı gercek ne kadarı diğil koskoca çöl yani bulmak sıkar biraz..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 welcome to black mesa transit system[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Tarih_hastasi, 09 Şubat 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Roswell kazasindan ele geçenler(resimin üzerine tıklayın) -(Sanırım bir sorun var, sonra düzelir)- Roswell otopsi filmiBölüm 1Bölüm 2Bölüm 3Bölüm 4Bölüm 5 İzlenirken eğlenebilirsiniz umarım!.. ne kaynaklı bu filmler afedersin? PS: Açılmıo o ayrı bir mesele :) [signature][hline]Amor omnia vincit.Cogito, ergo sum.Dabit deus his quoque finem.Damnant quod non intelligunt.Firefox Kullanın[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 09 Şubat 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 LİNKLERİ AMERIKA YANLISI UZAYLILAR KIRMIŞ! Dayanamadım pardon ciddi ortamı bozmak istemezdim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tmm Independance Day filmini mi seyrettiniz[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 AREA 51 var zaten. Discoveryde de gösterdiler. AREA 51 dedikleri yer, özel uçuş sahası ve Amerikanın test aşamasında olan silahları denediği yer. Denilenlerden biri, uzaylı söylentilerini burada test uçuşları yapılması yüzünden kasten çıkardıkları, böylece insanları tırstırıp "Uzaylıdır looo" dedirterek silahları daha rahat test etmece. Ayrıca, SR-71, U2 gibi ünlü uçakları yapan, Skunkworks'un deneme ve ar-ge merkezlerinden birinin de Nevada çölünde olduğu söyleniyor. Skunkworks ne derseniz, Amerikanın özellikle casus uçak veya F111, F117, B2 gibi özel bombardıman uçaklarını geliştiren takımın takma adı. AREA 51 eğer varsa, muhtemel sakinlerinden biri de bunlar. Ama uzaylıdır, gizli şehirdir bilemem. Silah araştırma geliştirmesinin orada olduğu kesin. Discovery amcalara bile fazla yaklaşınca National Guard amcalar gelip sataştı, klasik filmleri falan izleyip herifleri çıkarttılar bölgeden.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 the gerilla, Fox Mulder`da bu konu uzerinde calisiyor bence hemen onla irtibata gec ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 uzaylıların pipisi yok ve uçan dairelere biniyolar.. :lol: bindiği dalı kesmişler evet kesin bu işte amerikanın parmağı var [Bu mesaj darkwingduck tarafından 10 Şubat 2005 05:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Aslında amerikanın tamamıyle yanlış yönlerndirme kafa karıştırma amaçlı propogandası. Aslında ordu içinden çıkan kişilerin dediğine göre hangar 18 denilen yerde bu tarz ufo ve benzeri materyallerin toplandığı imiş.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hangar 18 zaten area51 de bulunduğu idda edilen bir bölge diilmiydi? *megadeth - hangar 18 açıp fon yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sanırım hıtler olunce kendını cyrogenıc bır kapsule yerleştirmiş ilerde reslenmek ıcın amerıkalılarda hıtlerın ufolarından bu kapsulu alıp saklıyorlar amacları hıtlerın beynını kendılerı kullanıp tum dunyayı ele gecırmek e tabı hıtlerın uzaylı kankaları onu kurtarmaya ınıyor habıre onlarıda bu bolgede mısafır edıyorlar nevadada oturan bıkac arkadaşım sehırden akcan bırkac storm trooper gordugunu ıddea ettı hatta elınde ışın kılıcı ıle gezen bırkac zebrakta varmış ancak soylentıde olabılır bunlar koskoca sith in dunyada işi ne yanı hıtler sıthse o ayrı mesele zaten :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Viktor sen bi süre Star Wars seyretme[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siriquastrum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 www.siriusufo.org adresinden bayaı bişeler öğrenebilirsin hele hele bi resimler var aklım çıktı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Aklım çıktı nasıl bir deyimdir yarab. Bu Area 51 Deus Ex'de vardı diye hatırlıyorum.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 toMb RaidEr 3 dede giriyodun area 51 e görevde içerdeki ufonun içerisinden kristali almaktı..[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar