Chosen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 daha once konu acıldıgını biliyorum ancak bende cok garip bişi oldu samurai empire yukledım oyuna ghirdim sehirledin hiç biri yerinde yoktu tabii gayet normal ancak butun haritayı gezmeme ragmen samurai dunyasının herhangi sehir vs rastlamadım bu neden kaynaklanıyor patchler tamam client tamam ???? garipsedim[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dunya zaten tamamıyle ağaçla kaplı normal sosaria sehirlerının tamamı yok değil bazı parcaları duruyor kopruler yok denızler yok sadece ağaçlar amazon gibi bişi olmus :)[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 daha zaman lazım samurai ıcın bence[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 o nasıl bişi yav o_O[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar