sostizm Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 https://snag.gy/yVZBdv.jpg Daha önce attığım bir mesajı bulup sostizm'e tıklamadan buraya gelmenin yolunu tarif edebilir mi biri? Her tarafa tıkladım sanki. bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 arama / keyword ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 ne yapacaksin onceki mesaji carpe diem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 tarif ettigin sekilde ulasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 şu "başka mesajları göster" linkine gerçekten forumu tarayıp attığımız bir mesajı bulup tıklamak veya sırf bulmak için bir mesaj atıp ona tıklamaktan başka yol, iz yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 cok lazimsa bookmarkla kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 var, üye numaranı ezberlersen herhangi birinin profiline tıklayıp sona onunkini silip kendininkini yazabilirsin sdf esasında kolaymış, 14149. mesela benim nicke tıkla, sondaki 261236'yı silip 14149 yaz, kendininkine gel işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 ANA oldu :-) ahaha o kadar emindim ki yukarda benim bulamadığım biyere tıklanıp buraya gelebileceğimden. Belki biyere bi tıklangaç konur mu ki? Edit: aqillaya tıkladım ona yazdım gene oldu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar