Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yok sadece %30 hız artışı alıyosun ama bu formda iken 1 damage bile alsan 4 saniye daze oluyosun o yüzden sadece seyahat ederken yada birini kovalarken kullanılıyo NOT: şekil falan degistirmiyosun yani bi çeşit buff gibi[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 20+ Bogachan Human Warrior lvl 10+ Burning Legion http://www.anatoliansunrise.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bobe sence nelere skill bakımından ağırlık vereyim ben NE hunter olcam bi bilgi verirsen sevinirim[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Jezz, 10 Şubat 2005 18:59 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 10 Şubat 2005 10:20 tarihinde demiş ki: Hayır diyorlar ki pet bi işe yaramıormuş vs vs.. E bırakın da beastmastery dediğiniz şeyin bir önemi olsun bunlar marksmanship/survivala abanırlar efendime söyleyeyim sonrada benim petim aggro tutamıyooo diye ağlarlar. Hiç tasvip etmiyorum Abi pvp serverından bahsediyoruz zaten pvp serverında beastmastery gidersen hata edersin çünkü battlegrounds da kimse peti takmaz direk sana girer. OOh tam benim istediğim şey işte.. Peti takmasın abi bana girsin pet de adama 100 100 100 diye bikaç tane vurunca direk adam şöyle bi war moddan çıkıp duruyor, arkasına dönüp yere doğru bakıyor, peti görüyor, canı azalıp kaçmaya başlıyor. Süper gülüyorum böyle durumlarda varya.. Eyes Of The Beast kullanarak raide gidiyorum abi daha eğlenceli bişe olabilir mi..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Penthesilea, 10 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: Ben hala o adamdayım ya. Bir insan nasıl 11 günde level 59 olur ya. Fotosentez mi yapıyorsun, uyumuyor musun, nasıl bir varlıksın sen. 11 gün aralıksız oynasam yine beceremem ben onu ya =) Ya bari sen deme penth şunu :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar