RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hunter PvP de zayıf zaten bu kesin olan bişe yorumsuz ama kalabalık bir raid de çok etkili nou sölemeden gecemicem.50 kişi arasından oku nerden kimin attını nasıl anlıcaksınız :)[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ahh keşke zayıf demeseydin şimdi 10 sayfa hunter nasıl adam keser onu okucaz :9 Her skill birbirini kesebilir bu sonuca çıkacaz en sonunda da :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Hunter ın high end instance larda istenmedigini bir tek o bir haftada 59 olmus velet soylese ıyı.Isın kotusu ben bunu bırkac yerde daha gordum baya tartısmalar var bu konuda.AotC ve AotP dekı daze kotu gercekten.Solo yu ıyı yaptıgı soylenıyor.Iyı yapıyor gercekten de dıger classların sololarını bılmedıgım ıcın kıyaslayamıyorum.İnventory de bır bagı ammunition a ayırmak baya kotu.Thorium shell icin engineer olmak da kotu.Trueshot aura şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 lvl 60 hunterim war petimle ben gayet mutluyuz wala bikere keisnlikle sunu soyleyebilirim hunter gercekten cok iyi bi class benimde instance berbat ettigim oluyordu fakat bu beceriksizligimden degil nerde ne yapilacagini bilmedigimdendi ki bu herkezin basina geliyodur muhakkak kimse oyun bilerek baslamiyor sonucta bazi yerlerde hedef secmek icin tab kullanmamaniz gerekiyor bazi yerlede petinizin olmasi partiyi bok ediyor multi shotla koyun vurma vs vs ama her clasin bu tur sikintilari wardir... ilk once karakterinizi ne icin yaptiginizdan emin olun full duel yapacam diyosaniz survivalda counteratack war mutlaka vermelisiniz e vermessem nolur diyosaniz kesin kaybedersin diye birsey yok gene tonla adam kesersiniz ama kaybedincede karaktere bok atmanin bir manasi kalmiyor yada su class daha iyiymish gibi sacma sapan muhabbetlere girmenin bi manasi yok ben trueshot auraya verdim 60 atack power veriyor( 5 dmg falan) 5 dmg belki onemli deil ama bunlar toplana toplana gayet guzel bir rakama ulasiyor sonucta bi mage kadar vurmam imkansiz hatta ole birsey olsaydi sacma olurdu ama vurdugum dmg totalde gayet guzel karakterinizi tam bi pvp canavari yaptiysaniz neden raidlerde mukemmel deilim diye aglamanizin da bir manasi yok son olarak sunu soliyim bence (eger duel manyagi degilseniz) agilityi abarin her partide mutlaka bi healer wardir birakin life ile o ilgilensin 1v1 de moba karsi lifesiz naparim diyosaniz traplarinizi petinizi fake deathinizi iyi kullanacaksiniz gerisi hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 + kil oldugum birsey eleman petiniz 3 5 vurusta oluyo demish birak olsun beast mastery full olsun lvl 60 elite birseyin karsisnda genede heal olmadan kimse duramaz peti heal etmiyloarsa petin sucu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iyide tank heal edilir mesela 3 tane elite mob üstünüze geldginide warriorımı heal etcen petimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: _ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 15:18 tarihinde demiş ki: iyide tank heal edilir mesela 3 tane elite mob üstünüze geldginide warriorımı heal etcen petimi =) 2sini fear edecen sonra area heal edecen sonra petle warrior'a Improved Power Word: Shield'ı yapacan sonra basıcan Improved Renew'ı warri ile pet'e bişicikler olmaz :p sonra normal heal'ine devam et[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Absolut, 10 Şubat 2005 11:53 tarihinde demiş ki: Hunter zayıf diye reklam yapalımda kimse açmasın değere binelim :) Evet iyi olur. Hatta destek olsun ben hunter oynanamaya karar verdim.Ki hunter iyi veya kötü oynarken en zevk aldığım class tı. En az hangi char varsa, herkes kim en kötü char x diyorsa onu oynamaya karar verdim. Galiba ben warior olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Tek başıma gezmeyi sevmiyorum o yüzden Hunter olucam. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horse_Dick Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben en baştaki yazıyı 24 kez okudum ama pek anlamadım, halbuki ingilizce sozluğume de danıştım ara sıra...ne diyo o yazıda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oha be nick secmeyidemi beceremiyorsunuz ya horse dick nedir ? hayvan feti$istimisin nesin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Horse_Dick, 10 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Ben en baştaki yazıyı 24 kez okudum ama pek anlamadım, halbuki ingilizce sozluğume de danıştım ara sıra...ne diyo o yazıda? Ayıp ya 25 kere okumadan cevap yazıyorsun...[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Nicke bak altında uçuşan balona bak. Nickine kelebek konmuş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: GM-Newbie, 10 Şubat 2005 15:25 tarihinde demiş ki: said: _ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 15:18 tarihinde demiş ki: iyide tank heal edilir mesela 3 tane elite mob üstünüze geldginide warriorımı heal etcen petimi =) 2sini fear edecen sonra area heal edecen sonra petle warrior'a Improved Power Word: Shield'ı yapacan sonra basıcan Improved Renew'ı warri ile pet'e bişicikler olmaz :p sonra normal heal'ine devam et aman diyim instance da fear kullanirsan belli yerler haric tum group un olayi biter maymun olursunuz ustune ustluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horse_Dick Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaa bu nickte bi şey mi var? yani daha doğrusu anlamını ben bilmiyorum, tam olarak ne demek?horse at demek ama dick'e baktım sozlukte yazmıyodu ayrıca bi arkadaşım bana " Bu at kuyruğu demektir." dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya benım petten kastım su tabıkı healer petı heal etmez mantıksız benım demek ıstedıgım petın olmesı normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya hakkaten bilmiyorsun ama Bilmediğin şeyi neden nick yapıyorsun o zaman kendine Veya meraklısın ona o yüzden yapıyorsun. 2 seçenekten biri.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Horse_Dick, 10 Şubat 2005 16:25 tarihinde demiş ki: yaa bu nickte bi şey mi var? yani daha doğrusu anlamını ben bilmiyorum, tam olarak ne demek?horse at demek ama dick'e baktım sozlukte yazmıyodu ayrıca bi arkadaşım bana " Bu at kuyruğu demektir." dedi... Aklına kuyruğa sözlükten bakmak gelmedi mi?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 pet ölsün abi sorun değil tohumu sende :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 pet ölünce çok bozuluyo ama iki parça yemek atıyon önüne unutuyo hayvan işte :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Horse_Dick, 10 Şubat 2005 16:25 tarihinde demiş ki: yaa bu nickte bi şey mi var? yani daha doğrusu anlamını ben bilmiyorum, tam olarak ne demek?horse at demek ama dick'e baktım sozlukte yazmıyodu ayrıca bi arkadaşım bana " Bu at kuyruğu demektir." dedi... Abi bak şimdi yani ne desem şey kalıyo ama...Hakketten oha yani. Sana yeni nick bulalım ? mesela Horse_Cock ne dersin ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 5 kisilik group larda shaman/warrior/priest/mage/pally/rogue nin yeri garantidir digerleride olur. Digerlerinin olmasi o instance in yapilamayacagi anlamina gelmez. BRD i warrior suz priest yerine druid le yaptigimizi biliyorum yanimizda hunter vardi shaman warlock hunter druid rogue. Ama su bi gercekki ilk tercihler Hunter ve warlock olmuyo gerci warlock larin group icindeki ozellikleri cok iyi ve bana kalirsa CC konusundada basarili. Hunterin petine 1 2 tane ek ozellik getirilirse instance larda kullanisli olur. Raid Instance lardada Hunter lar cok rahat yer buluyor tabiki bu serverdaki durumunuza bakar. Etrafinizdaki insanlarla uyum icindeyseniz kafa adamsaniz her yere cagirilirsiniz. O aglayan kisiler 11 gunde hunter yapmis ne cevresi vardir ne bisi. Olmadi kendin group kur oku arastir instance lar nasil yapiliyor sen liderlik et kendini goster millete onlarda seni bellesin. Hunter oyundaki en oturmus class lardan birisi PvP de akil almaz dmg larda vuruyorlar Viper String gibi bomba olaylari var trap leri pvp de cidden etkili. Hunter dan caymaniza kisacasi hic gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Sorması ayıp ama "Instance " ne?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horse_Dick Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 10 Şubat 2005 16:30 tarihinde demiş ki: said: Horse_Dick, 10 Şubat 2005 16:25 tarihinde demiş ki: yaa bu nickte bi şey mi var? yani daha doğrusu anlamını ben bilmiyorum, tam olarak ne demek?horse at demek ama dick'e baktım sozlukte yazmıyodu ayrıca bi arkadaşım bana " Bu at kuyruğu demektir." dedi... Abi bak şimdi yani ne desem şey kalıyo ama...Hakketten oha yani. Sana yeni nick bulalım ? mesela Horse_Cock ne dersin ha ? nasıl, horse cock ne ki? umarım mustehcen birşey deildir, annem gorurse bana çok kızar, hatta belki de dover..geçen babaannemi dovdu, kadıncağızın ağzında 6 tane sağlam diş vardı, onları da kırdı...gecen sene de babamı hastanelik etmişti...kolunu bıcakladıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Absolut, 10 Şubat 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Sorması ayıp ama "Instance " ne? Şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar