subseven Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Merhaba sabah laptop un üzerine bastığım için ekrani gitti. Monitör le durumu kurtarmak istiyorum. Bütçem biraz az. Mümkünse full hd herhangi bir boyutta monitorunuz var mı satmak istediğiniz? İstanbul içi gelip alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 İkinci ekran olarak aldığım ve hiç kullanmadığım şu monitörüm var https://www.amazon.com/Samsung-BX2350-23-Inch-Performance-Backlight/dp/B003UUEPE4 Garanti ve kutusu yok. Kozmetik açıdan 9/10 bir puanı kırıyorum belki biryerinde çizik vs vardır ben görmüyorumdur. Renkler, parlaklık vs baya iyi. Ölü pixel de yok. 500'den bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Teşekkürler teklifin için. Ancak bütçem maksimum 350tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Ben de 1ms 144hz full HD monitör arıyorum, var mı elden çıkartmak isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Yok mu monitörü olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Yok mu monitörü olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 subseven said: Merhaba sabah laptop un üzerine bastığım için ekrani gitti. Monitör le durumu kurtarmak istiyorum. Bütçem biraz az. Mümkünse full hd herhangi bir boyutta monitorunuz var mı satmak istediğiniz? İstanbul içi gelip alabilirim Markası modeli nedir ? Belki bütçeniz dahilinde onarılabilir ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 SARBAY said: subseven said: Merhaba sabah laptop un üzerine bastığım için ekrani gitti. Monitör le durumu kurtarmak istiyorum. Bütçem biraz az. Mümkünse full hd herhangi bir boyutta monitorunuz var mı satmak istediğiniz? İstanbul içi gelip alabilirim Markası modeli nedir ? Belki bütçeniz dahilinde onarılabilir ki . Teşekkürler SARBAY. Draculiablo'dan monitör aldım. Şimdilik gerek kalmadı. Kendisine de burdan teşekkür ederim. Çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Ben teşekkür ederim, iyi günlerde kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar