Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangisi daha önemli kız ark mı? dostluk mu?

BamMargera

Öne çıkan mesajlar

kız boş ya arkadaşlık en iyisidir abi + - leriyle ayırıyım size

arkadaşlara derdini anlatabilirsin kıza derdini anlattın mı sıkarsın.
arkadaşlarına hertürlü davranabilirsin ama kızın yanında hayır.
arkadaşlarınla dalga geçebilirsin kızla geçemezsin.
arkadaşlarınla her türlü zıpırlığı yapabilirsin ama kızın yanında aslanda olsan kediye dönersin bir anda misal arkadaş ortamı : " nabıyon len pişt hop " falan kız yanındayken : " canımm naber aşkım " falan misal..

ama en iyisi bence ikiside :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın yaptığı eşşeklik hayatını kıza bağlamak olarak tabir edilen aptal bir huydur. burda elinin altından kaymakta olan kız, garanti olan da dost oluyor. bu psikolojiye sahip adamın ortamda kız olmayınca kulaklarından tavana asılması gerekir.
bence kız arkadaş dediğin dost kadar hatta daha yakın olması gereken bir şahıstır. ama suratına birkaç tokat yiyip morpheusun haplarından da alınca insan gerçeklikle tanışıyor:(
o zaman:
aşk geçicidir. dostluk kalıcıdır.
edik: en iyisi de karfur'a 5 dakkalık mesafede olmaktır, hem tekel bayii hem de dürümcü var içinde:) bir de 10da kapanmasa miss:D
[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

[Bu mesaj Borbag tarafından 16 Şubat 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaan0489, 16 Şubat 2005 16:51 tarihinde demiş ki:
kız boş ya arkadaşlık en iyisidir abi + - leriyle ayırıyım size

arkadaşlara derdini anlatabilirsin kıza derdini anlattın mı sıkarsın.
arkadaşlarına hertürlü davranabilirsin ama kızın yanında hayır.
arkadaşlarınla dalga geçebilirsin kızla geçemezsin.
arkadaşlarınla her türlü zıpırlığı yapabilirsin ama kızın yanında aslanda olsan kediye dönersin bir anda misal arkadaş ortamı : " nabıyon len pişt hop " falan kız yanındayken : " canımm naber aşkım " falan misal..

ama en iyisi bence ikiside :)

Abi iide btn onlar kıza bağlı sen küfrettinde aa kız terbiyesiz diosa (örnek) tamam haklısın derim ama kız rahat olmanı sağlayıp senn yaptıklarını yaparsa btn bunları kız arkınlada yaşayabilirsin...[signature][hline].... LeviathaN ....
Sosyal ağlarda paylaş

Kişiye göre deişri bence.Mesela bazı kız vardır acaip rahattır süper geyik yaparsın yanında.Ama bazı kızlar vardır sürekli ilgi bekler bunalırsın:BEnce en iisi kızlarla dost olmanız :) Mesela kız dostun olursa yine her türlü geyiği yaparsın :p Ama bilmiorum bence dostlukrur ya.Çünkü hakikaten aşkın ömrü max. 2 yıl sürer dostluğun ki ise sonsuza dek...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu konu bi acaip niye ikisinden birini seçmek zorunlu... Ben erk arkımın dostlarıyla görüşmesine engel olmak istemem yapmamda bunu... Bnmde dostlarım var ama istediğim zmn görüşüorum.. Yani sonuçta hem sevgilinle hemde dostunla görüşebilirsin.. Seçime ne gerek var?[signature][hline].... LeviathaN ....
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bencede seçime gerek yok ama ne biliim hani bş zorunluluğun olsa dostun mu sefgilin mi die ben dostumu seçerdim...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
P_O_T_D_C, 16 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
Ya bu konu bi acaip niye ikisinden birini seçmek zorunlu... Ben erk arkımın dostlarıyla görüşmesine engel olmak istemem yapmamda bunu... Bnmde dostlarım var ama istediğim zmn görüşüorum.. Yani sonuçta hem sevgilinle hemde dostunla görüşebilirsin.. Seçime ne gerek var?

ben mutlaka ikisinden biri diye bişi demek istemedim...eğer dostlugunuzu kaybeceğinizi bile bile kız arkadasınızı (burası çok önemli) sadece işinizi gördüğünüz bi kız arkadasınızı seçmek doru mudur bunu sordum?
Sosyal ağlarda paylaş

Size her "dostum kankam" diyene yakın arkadasınız oldugunu dusundugunuze inanmayın bi gun gelir size aslında hicbi zaman dostunuz olmadıgını soylerlerse kalırsınız oyle. Ha senin arkadasın bunu yaptıgına gore o kadar iyi bi dostun deilmis bilmiyorum ben mi abartıyorum yoksa. Yani illa kız arkadas ya da dosttan birini secmek gerekmiyo bana sorarsan ikisi de gayet iyi gidebilir niye olmasın? Esas sorun illa ikisinden birini secmek ya da secmeniz gerektigini dusunmek.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
strata, 16 Şubat 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
said:
P_O_T_D_C, 16 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
Ya bu konu bi acaip niye ikisinden birini seçmek zorunlu... Ben erk arkımın dostlarıyla görüşmesine engel olmak istemem yapmamda bunu... Bnmde dostlarım var ama istediğim zmn görüşüorum.. Yani sonuçta hem sevgilinle hemde dostunla görüşebilirsin.. Seçime ne gerek var?

ben mutlaka ikisinden biri diye bişi demek istemedim...eğer dostlugunuzu kaybeceğinizi bile bile kız arkadasınızı (burası çok önemli) sadece işinizi gördüğünüz bi kız arkadasınızı seçmek doru mudur bunu sordum?

Ya iş görmek amaçlı seçtiği bi kızsa tamam tabiki dost derim ama o kız önemliyse onun hayatında öle bi şeçim yapma zorunluluğu koyamaz kimse. Kişiye kalır kiminle olmak istediği istemediği...[signature][hline].... LeviathaN ....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
P_O_T_D_C, 16 Şubat 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
Ya bide şu var sana göre mi kız işini gördüğü kişi yoksa ona göre mi? Eğer sana göreyse ztn böyle bi seçim isteyemezsin...
Ona göreyse bilemem...

yazdıklarımı ıyı okumamıssın galıba konuyu acarken.. arkadasım bugun ayrılıp sizin yanınaz gelıyorum en fazla yarım saat dedi..ii okursan anlarsın..
Sosyal ağlarda paylaş

=))sen mrk etme ben iyi okudum... İyi yürümediğini sölemiş.. Ama kızı okdr umursamasa nie öyle bi günde kız için gelsin???
Gerçi sana kız için gelmediğini ayrılcağını sölemiş ama sonuçta kızla görüşmüş hatta kız için sizi satıcak duruma gelmiş.. Demekki adam için okdr geçici bi durum yok..[signature][hline].... LeviathaN ....
Sosyal ağlarda paylaş

Dostlukla arkaşlığı karıştırdınız ya helal size..

Dostlar kolay bulunmazlar azdırlar her zaman ama arkadaşlar her daha çokdur.Dostun herşeyi paylaşır ama arkadaşlarında bu kadar çok şey paylaşamazsın.

Bu sorunun cevabıda bence "Dost"[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

Günümüz değerlerinde cidden dost kavramı da arkadaşlık kavramı da malesef çok indirgenmiş gibime geliyor.
Benim gözümde dost herşeyden önce geliyor. Kişiden kişiye değişir tabi bi olay. Ailemden bile önemli benim için dost. Bu konuda yargıda bulunmayın sebepleri çok.
Sevgili konusuna gelince, bence de sevgililer belki gelip geçicidir ama dostluk değil.
Herkes düşündüğünü söylüyor tabi. Bu da benim düşüncem.[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...