Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 direk kullanma olayına girmiş, valla duruma göre değişebilir[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 niye kişisele açmıyorsunuz bunları ya:([signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 2 Side hayatımızın vaz geçilmezlerinden... Seçim yapmak saöma gibi biraz.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yukarı +1 [Bu mesaj BlizarD tarafından 16 Şubat 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bence önemli olan insanın kenidne yakışanı ... öhüm :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ikisiyle de çok mutluyum ve çok huzurluyum...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 Şubat 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum. bence ikisi çok farklı kulvarlarda koşuyor. buradaki sorun arkadaşının dengesizliğinden kaynaklanıyor.[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop]
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bi konuyu katletmek bu olsa gerek...[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05
ranges Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadaş kız ark tan önemlidir ama iş sevgili vs ark oldugu zaman iş değişir[signature][hline]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bi kız arkın olmaması sadece bir - getirmez bence. Bir sürü - yönü var.. Ve bi arkın dediği gibi farklı kulvar bunlar.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eğer ikisi arasında bi seçim yapılabilecek olsaydı...dostumla kolay bi sekilde sevgili de olabilirdim ama sahsen ben oyle düşünemem dostumu asla o gözle bakamam[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kız ark. dan dost olmuyomu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kız arkım aynı zamanda dostum olabilir bi yere kadr herşeyi anlattığım için ama onunla ilgili bi sorunda baska birine ihtiyacım olur doğal olarak[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 zegna gönül adamı olmuş, bence bu daha önemli.[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: forgiver, 16 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki: kız ark. dan dost olmuyomu Çok zor. Sen ona sen bu işte hiç iyi değilsin diye bilrsimin rahatça. desen bile ilişki oda biraz dengesizleşir zaten. Ama dostuna söylerin. Yani kız arkınla kısıtlamalı bi dostluğun olur buda sağıklı olmaz...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 İyide btn onları rahatlıkla dile getirebilmelisinki ilişki sizin istediiniz gb olsun. Sonuçta aman kız bozulur aman ayıp bilmem ne die içine atarsan kız bunların hiç birinin farkında olmas... Sen bunu sölediindede kız bi şekilde anlamalı ve düzeltmeli.. Bozulmak yerine... Ozmn hem dost olursun hem sevgili..[signature][hline].... LeviathaN ....
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Her eve bi tane lazım onlardan :)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eskiden dost mu warmış. bakın ademe.
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Alexi_Septimus, 16 Şubat 2005 04:24 tarihinde demiş ki: Ya tabi daha önemli şeyler var. Mesela duştayken elektriklerin kesilmemesi falan. +1. brian molko susuyo o zmn.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ee siz de cıvıttınız birbirinize göndermeli msjlar buluşun yapın karatenizi konuşun aa! :p[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Alexi_Septimus, 16 Şubat 2005 04:20 tarihinde demiş ki: Bence önemli olan dürümcüye yakın oturmaktır. Bence önemli olan dürümcünün bize yakın olmasıdır?!?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 eğer "gerçekten" birlikte yaşayacağın karşı cinsi bulduysan onunla mükemmelde bir dostluğun oluşmuştur zaten.. kız ark. oalrak nitelendirdiğin "hoşlanma"dan ileri gitmeyen bişeyse zerre önemi yok..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük |
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dostum olmadıktan sonra kız ark ı ne yapayım ben? tekel bayiine yakın oturmak gibiside yok ayrıca[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!!
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Önemli olan dostluktur bence.Kız yada erkek ne farkeder dost olduktan sonra.Ama dostunun seni satması kötü olmuş.Bence o gerçek bir dost deilmiş ztn...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dostluk.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:156/melancholy/depression)|
Öne çıkan mesajlar