-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Viktor, 05 Şubat 2005 06:20 tarihinde demiş ki: said: Fortuna, 04 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Türk Türktür,Türk Olanda Türk Gibi Davransın,Yakışanı Odur. "Türküm" Diyende Türk Gibi Davransın. Adı Azınlık Kalır.Ama Hakları Türk Vatandaşı Olunca Eşittir.Bana Tepeden Bakamasın Bende Onu Ezmiyim Bu Kadar Basit. senın basına bır olay gelmiş heralde kı bu kadar soylenıyorsun ben kac sene bu azınlıklarları goruyorum bırınınde kendı dılınde konustugunu veya mılletı aşagaladıgını gormedım kı kendı dılınd ekonuşsa kım ozenıcek ıbranıceye veya yunancaya turkıyede ana dılı ıngılızce veya fransızca olan azınlık sayısı 1000 ı gecmez onlarda turıstık gelmıs hoşlarına gıtmış yerleşmişlerdır zaten adam vatandaşlıga gectıgınde kendını buraya baglıyor yoksa hıcbır ozellıgı olmıyan dunyada hala fakır araplarla dolu bır ulke ımajı veren bır ulkenın vatandaşlıgını ne yapsın adam sunuda eklıyım turıstler veya burda oturma ızınelrı olanalr azınlık Degildir ve turk olma gıbı bır sorunları yoktur ıstedıgı dılde konusur ve harıket eder sızın azınlık dedıklerınız taaa kac kusaktır bu toprakalr ustunde yaşıyan bızımle ayhnı tarıhı paylaşmış kendı vatanlarıyla ırk dışında bır bagları kalmamış ınsanlardır bunlar ıse agırlıklı olarak emenıler yahudıler ve rumlardırkı cogunu ayırt edemessınız bır turkten cunkı kendı dıllerını bıle dogru durust konusamazlar asıl azınlık dedıgınız kıtle bunlar gıdın buyukadaya yazın bakın yahudı kaynar ancak hıcırı sıze tepeden bakmaz veya ıbranıce konuşmaz ortalıkta ve cokta guzel arkadaş olurlar alın başka bır ornek sızın mantıgınızla turk olan bır kadın var bızım mahallede kadın azerı oturma ve claısma ıznı yok hafıf bır kadın temızlık yaparak gecınıyor ve ben 3 unıverste bıtırdım sız turkler benı saymıyorsunuz sız turkler aşagılıksınız vs vs seklınde gezıyor ortalıkta veya kıbrıs turklerı onlarda turk ancak onlarda bızde nnefret edıyor ve tepeden bakıyorlar turkıyeden gelen herkesı kıro sanıyorlar ve sız gelmeseydınız bız burda rahattık dıyorlar demekkı aynı ırkın mensupları her zaman bırbırını cekmıyormuş baska etmenlerde gereklıymıs mıllet olabılmek ıcın gıdın kıbrısada tepeden bakma netmiş gorun o guru duydugunuz soyunuzdan gelen turkler sıze kabasakal dıyor ve kıro dıye dalga gecıyorlar ya kardes yahudiler azinlik olmaz yahudilik dindir sende bilirsin ayrica yahudiler osmanli topraklarina sonradan yelestirilmislerdir we bunlar farkli milletlerdendir illa israil ogullarindan degillerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yahudi adamlarin milletinin adi . dinlerinin adi musevilik . yahudi olmadan musevi genelde pek olunmaz cunku bu adamlar bu dinin sadece kendilerine gonderildigini dusunuyorlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bana dunyada turk olupta yahudılık dınını benımsemiş veya o dıne mensup bır adam bul yemın edıyorum monıtorumu yıcem[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Türk Olan Türktür. Ve "Ne Mutlu Türküm Diyene!" Sözü Türklerin Kendileri İle Gurur Duymaları İçin Söylenmiştir. Bunun "Bir Türk Dünyaya Bedeldir" Gibi Bir Sürü Örneği Vardır.Bunların Hepsi Milliyetçilik Duygusunu Uyandırmak İçindir. Azınlıkları Açıkçası Çok Sevmiyorum.Çünkü Hepsinin Kendi Ülkeleri Var.Ordalarda Yaşamaları Onlar İçin Daha İyi Diye Düşünüyorum. Yanlış Anlamayın Sevmediğimden Değil.Arkamı Döndüğümde Bir Bıçağın Beni Bekledğini Hissetiğimden İstiyorum Bunu. Burda Azınlıklara Karşı Bir Güvensizlik Var,Bir Nefret Değil. Onları Çekemmezlik Değil,Şerefsizlikten Korkmak Var. En Büyük Örneği Gömleğinin Bir Tarafına İngiliz Dğer Tarafına Osmanlı Madalyası Takan Arap Komutanlar. Türk Olanda Türk Gibi Davransın Azınlık Türk Olamaz.Türk Türktür Ermenide Ermeni! Bir Ermeni Türkiye'ye Gelip "Ben Türküm" Diye Ortaya Çıkar Ve Ermeni Gibi Davranırsa Ona Türk Denmez.Ermeni Denir![signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sabetaylar var . ama onun konumuzla bir ilgisi yok . baska milletlerden de musevi olan var . hatta israilde hic azimsanmayacak bir zenci nufusu bile var ama tutucu kesimlerindeki anlayis yahudi=musevi seklinde .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Viktor, 12 Şubat 2005 13:11 tarihinde demiş ki: bana dunyada turk olupta yahudılık dınını benımsemiş veya o dıne mensup bır adam bul yemın edıyorum monıtorumu yıcem Viktor hazarlar var bir Türk boyu sanırsam topluca yahudilik dinini benimsemişler..[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bu konu biraz azınlıklara girmis ama neyse. devam edek :) => evet topluca yahudilige gecmis turk boyunun bende hatırlıyorum... => Türkiyede ki azınlarlar yabancıların maşaları yada yaltakcıları olmasa Türk toplumu icinde sorunsuz yaşasalardı bence gayet güzel yasarlardı Osmanlının son dönemlerinde yapılan isyanlar ayaklanmalar kurdukları çeteler terör örgütşeri yüzünden Türk toplumundan fazla bir şey beklemeleri biraz yanlıs olur elbete bir baskasının yaptıgını digerinin sucu yok ama sonuc olarak bunlar anı toplulugun üyleriri birinin yaptıgı haraketi cemiyetleri kınamazsa bu onay almıs sayılır yada önemsemiyodur ki bu almanya türklerininde basına geldi T.C. de onları önemsemedi orda .... Türkiyede su anki durum bence bir cok Avrupa ülkesinden daha ilerde azınlık hakları konusunda bu konuda Fransa - İspanya kendi azınlıklarına daha az önem veriyorlar ... Türkiye Cumhiriyetinin tüm vatandasları yasalar önünde esittir hatta olmasalar bile esit adil davranılması gerekmektedir... Dinsel özgürlükler elbette kısıtlı olabilir sonuc olarak sütten agzı yanan yogurdu üflüyerek yer misali zamanla olacak selyerdir ruhban okulu yıllardır kapalıydı suan acılması bile gündemde bana sorarsanız acılmalıda T.C. halkının özgürlügünü elbette korumak zorundadır ama insanların hangi dini sececegine bence karısmamalıdır.....[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hazarlar: Hazar Turklerinin hepsi olmasa da onemli bir kismi yahudiydi. Buna bazi Han'lari da dahildir. Bir kismi da eski Turk 'gok tanri' dinlerini takip ediyordu. Bir kismi da daha sonra musluman oldu. Aslinda din konusu bu toplumda cok cok onemli bir yer teskil etmiyordu. Hazarlar hakkinda bilgi kaynaklari: yabanci kaynaklar: www.khazaria.com http://www.khazaria.com/khazar-images.html ayrica ayni web site'in turkce cevirisini de koymuslar, ama sadece bir bolumun maalesef: http://www.khazaria.com/turkce/hazartarih.html bu web sayfasinda ayrica ilk turk alfabesinden orneklerde var. Tavsiye ederim, bizim bi gunku dilimize cok yakin bir Turkceleri var Hazarlarin. Bunlar daha sonra dogu avrupa yahudilerinin arasina karisip asimile olarak yok olmuslardir, ama bir kismi da parali asker ve kole olarak Bizans tarafindan Anadolu'ya yerlestirilmis, yaklasik 8-9.yuzyilda. Asur konusuna gelince: bu gunku Suryanilerin pek asurlarla alakalari yok be hocam, hep arap tipinde adamlar gorduk. Biraz politik onlarin olayi, hak iddia etme meselesi. Zaten orjinal Asurlular hristiyan falan da degildi, cunku o zamanlar Hristiyanlik diye bir din yoktu ki. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 15 Şubat 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 15 Şubat 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bu arada Asurlular hristiyan demedim ben,Asur soyundan gelmektedirler Keldanilerle beraber bunu belirttim,hatta Süryani kelimesinin yunanca ve ermenice karşılıkları asori (asurlu) fur sadece bunu belirttim,Ayrıca benzeme olayına gelince,ona bakarsan araplarla ,ibranileir görünüşte ayıramazsın ama aralarında ufak da olsa bir fark var sanki:)[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 16 Şubat 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Dogru olabilir, ama bu 'soy' iddialarina hep supheyle bakarim, cunku binlerce yildir herkes karismis birbirine. Ayrica ne onemsiz bir olay, yani Asur soyundan geliyor diye kimseye saygi gostercek degilim, onemli olan bu gun bu adam ne isler yapiyor? Dunya barisina mi yonelik yoksa ayrimciliga mi? Cevreyi korumak icin bi sey yapiyor mu yoksa 'her sey bana' mi diyor? Benim kisisel fikrim, bunlara bakmaktir bir topluma ya da insana bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar