Spartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Evet arkadaşlar ping ve lag durumlarınız nasıl gireibliyor musunuz? Sagolsun bir arkadaşımdan account aldım artık osi deyim ama net yüzünden başlatmadım. Bu aralar düzelir gibi oldu bir sorayım dedim girebilen var mı?[hline] [Bu mesaj Spartan tarafından 01 June 2003 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bende hala 2900 ping ve %50 loss var. girmek mümkün değil... girsem bile kımıldayamıyorum ve hemen düşüyorum, eh zaten bu koşullarda başka türlüsü de beklenemezdi. umarım kısa zamanda düzelir, ama açıkçası ben umudumu yitirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yok yok,calısmalara dun gece baslanmıs,hadı bakalım.1 hafta ıcınde ınsallah duzelıcek.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 osiyi pinglemek mümkün mü? mümkünse atlantic in adresini verebilirseniz bir bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ping atlantic.owo.com[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Simofle bu süper haberinden sonra dile benden ne dilersen :) çok sevindim, ve umutlandım açıkçası, umarım en kısa sürede düzelir. yani bu sorun sadece osi'ye girmemizi değil, birçok şeyi yapmamızı engelliyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Insallah,hatta ben bıraz hızlanma goruyorum gıbı.Sız nedersınız?Daha onceden gıremedıgım sıtelere sımdı gecte olsa gırebılıyorum :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 adres için sagol. 2890 ping 45 loss var adsl ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 request timed out request timed out request timed out request timed out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 737 ms 0% loss :P[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 benimde 2900-3000 civarında. Hatta bazen 4000in üzerine çıktığıda oluyor. Neyseki az kaldı. Bu sıkıntının sonuna geldik gibime geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: JeanPaul, 01 June 2003 22:33 tarihinde demiş ki: 737 ms 0% loss :P[hline]Ride to live, Live to ride... 700-800 ping ile aylarca osi de oynadığımı hatırlarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Eno sen sus,artık oside oynamıyon sen hehehe[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 01 June 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Proxy Rules diyorum başka birşey demiyorum. ( Dileyene 1M K karşılığı TTNet proxysi temin edilir :P ) Sanrey atlar buna şimdi :) Sevgiler,[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 JeanPaul kıskandım walla, bağlantın ne desem çok mu meraklı görünürüm? ben de istiyorum 700 ping, ona bile razıyım walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 valla ya su an bende razıyım 700 e hatta 800 e[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Baglanti ISDN. Ama NetONE saolsun. Bence sabredin. 6 Haziran'a dek duzelecek diyorlar. :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 senın normalde ping kac[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Eno, 01 June 2003 23:55 tarihinde demiş ki: said: JeanPaul, 01 June 2003 22:33 tarihinde demiş ki: 737 ms 0% loss :P[hline]Ride to live, Live to ride... 700-800 ping ile aylarca osi de oynadığımı hatırlarım. :) hakkaten eno sana nooluyor :) :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 c:ping atlantic.owo.com istek zaman aşimina uğradi istek zaman aşimina uğradi istek zaman aşimina uğradi istek zaman aşimina uğradi .....[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Benım su an 2949 :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Su an nasıl oluyorsa 600 lerde[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 benim de 700 - 3000 arası değişiyo. "aha 700 oldu" diyip madene gidiyorum, pingler 3000'e loss 50%'ye fırlıyo, madenden cesedim çıkıyo :( oynanmaz bu şekilde. kafayı yiyorum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 aynen ben de... 650-700 görüyorum, madene gidiyorum. 1-2 adımdan sonra yürürken aniden kalıyorum ve olduğum yerde 10 dk yürüme animasyonunu seyrediyorum. ama böyle böyle bir günde magery'yi teach edip 43 yaptım ya helal olsun bana 8-) (tabi 5dk'da anca bir büyü atabilince, her büyü skill verdi :D)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Gece gec saatler gene yurunuyor.Oglen vakti deniyim dedim bir adim attim binek hayvanin ayaklari ole acildi kaldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar