mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 insanlıktan gelen saygı da bi yerden sonra kullanısını yitiriyor.Sanırım altı sene oluyor dersane yıllarımı yasayalı.İnsan calısmaktan ders dinlemekten daralıyor.Calısmanın saati var eglenmenin saati var diyerek sonlandırılamayacak bir konu.Arada katı hocalar sinirli hocalar cıkıyor denk gelince de boyle sorunlar cıkarıyorlar.Her hoca boyle tepki vermez.Gol bagırtısından sonra ılımlı bir tepkiyle ogrencilerini yatıstırıp dersine de devam edebilirdi mesela. Bir de hayatınızın sınavı degil bu bu kadar uzerine dusulmesin diye soyleyen arkadaslar olmus ki buna katılmıyorum.universitede dahi veremedigin bir dersi az dersinin oldugu bir yere sıkıstırıp bir sene kaybetmeksizin atlatabiliyorsun.Her ne kadar samata ve gırgırı eksik etmeseniz de dershane daha dogrusu oss zamanınızda calıshmalarınıza ozen gosterin.Hazırlanan arkadaslara kolay gelsin diorm ve umarm tum paticik oss sınavı calısanları guzel puanlar alır ve guzel yerlere girir. sevgiler saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: mrproblem, 14 Şubat 2005 10:49 tarihinde demiş ki: insanlıktan gelen saygı da bi yerden sonra kullanısını yitiriyor.Sanırım altı sene oluyor dersane yıllarımı yasayalı.İnsan calısmaktan ders dinlemekten daralıyor.Calısmanın saati var eglenmenin saati var diyerek sonlandırılamayacak bir konu.Arada katı hocalar sinirli hocalar cıkıyor denk gelince de boyle sorunlar cıkarıyorlar.Her hoca boyle tepki vermez.Gol bagırtısından sonra ılımlı bir tepkiyle ogrencilerini yatıstırıp dersine de devam edebilirdi mesela. Bir de hayatınızın sınavı degil bu bu kadar uzerine dusulmesin diye soyleyen arkadaslar olmus ki buna katılmıyorum.universitede dahi veremedigin bir dersi az dersinin oldugu bir yere sıkıstırıp bir sene kaybetmeksizin atlatabiliyorsun.Her ne kadar samata ve gırgırı eksik etmeseniz de dershane daha dogrusu oss zamanınızda calıshmalarınıza ozen gosterin.Hazırlanan arkadaslara kolay gelsin diorm ve umarm tum paticik oss sınavı calısanları guzel puanlar alır ve guzel yerlere girir. sevgiler saygılar.. guzel yazmıssın tebrıkler. iyi niyetlerin için de eyvallah.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 böyle bir olay için dershaneden atılmak çok saçma geldi bana !!! biz de okulda dinliyoruz hoca farkederse kızıyor sadece atılmak ne ???[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Çok aptal 1 sebepten atilmişsin. bazi arklar deimş okul yıllari eri gelmez eğen take it easy felen...Orası okul degil dersane oraya 1şi öğrenmek 1 amaç için gidiosun gidip gitmemk senin elinde.Full makara yapmak istiosan gitme dersaneye yani.tabiki eğleniceksin put değilsin sonuçta ama okulda eğlendiğin kadar değil...Hangi dersane çok mrk ettim:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Lise 2 deyken bizde tenefüste batak oynıyoduk hoca gec kalmısıtı 10 dakka falan iste müdür yardımcısı girdi hocanın anası acile kaldırıldıgı icin gitmis bizi böle görünce adma dellendi okumayamı kumaramı geldiniz diye biz 4 kisi indik müdürün yanına tabi adam teker teker isimleri alıp bilgisaara girdi kızacak daha fazla sey bulmak icin öss sonuclarını inceliycek aklınsa :) bi baktı 4 ümüz en iyi 2.sınıftaydık ilk 4 ögrenciyiz sıralamada sınıfta sölücek bisi bulamaımıstı :) adam cocuklar bidaha olmasın üniye gidince gelin beraber oynıyalım demişsti :))) nasip olamdı lise3 de fwen bilimleri ne gecmistik :) aslında gidp bi poker falan cevirmek lazım bu arada dershaneden atılma nedenin cok boktan sacma geldi bana altında baska bisi yok demi daha öncedende aynı olaydan falan cogu kez aynı grubun atılması yada vasıfsız ögrenci derste sorun cıkarırsa bide öle atarlar bildigim kadarıyla valla gecmis olsun tam ouyamadım yazıların hepsini isallah lise 3 deilsindir :) bide girerken eger kontrat falan imzalanıyoasa maddelere bakın dava acacaksanız yada drshane yönetlmeligine falan bakın ama eger dava acarsanız böle maddelerde yksa haklı tarafsınız o an icin sıkılmıs ögrenci refleks dısı harajet yapmıs gibilerinden gecmis olsun baba[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 O kadar ağır birşey yapmamışsınız aslında...Belki kötü gününe denk geldiniz müdürün , öğretmenin...Bilmem ki...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 felsefe dersinde geometri çözüyorum diye felsefeci beni dershaneden attırmak istemişti.. dershane sahibine gitti dilekçe vermeye.. sonra geri geldi, ben geometri çözebilirmişim çünkü en istikrarlı şekilde 2 yıldır her sınavda felsefeden full çektiğim için başka derlerin sorularını çözebilirmişim :) ha bir de ben 4 yıldır o dershanenin öğrencisiydim.. yani daha forsluyum böyle daha uzağa işiyorum.. 5.5 kilo..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Beni dersaneden atsinlar babamda müdürü dersaneden atar..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 seninkide nasıl bi baba.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Dersaneyi yikar , Müdürü döver , rüşvet verir , bana meydan dayaği çeker ilk aklima gelenler.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 mesleği ne babanın ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 swswsw sanırım senin baba dedigin sahıs senin baba dedigin anlam dısında da babalık mı yapıyor ne? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Dediğiniz gibi 2 türlü İş yapiyor :) Ne iş yaptiğini bende bilmiyorum[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 OHA SÜPER YA... swswsw ARKAM olur musun?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 süper ya :) bizim arkadaşa öğretmen baban ne iş yapıyo demişti eleman karanlık işler hocam bende bilmiyorum tam olarak ama tekin değil demişti ya[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar