-Nae Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Imagine Dragons küçükçiftlik park konserine 2 Bilet almıştım. 1'i satılık ben 264+ hizmet bedeline aldım. 200 TL'ye vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 son şarkıları baştan itici geldi ama sonra sevdim, gidin edit: ama pazaralanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 alan seninle mi izleyecek şimdi koltuklu neyin mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 küçükçiftlik parkda koltuk düzeni yok ayakta konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 -Nae said: 2 Bilet almıştım. 1'i satılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Dragonlari anca hayal edersin artik ehe ehe eheehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar