hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Arkadaşlar şuanda bir pin sistemi yazıyorum fakat bir problem var. account tagleri okuyor fakat yazamıyor yani elle girdiğim zaten kaydediyor ama scp ile olduğu zaman olmuyor hatta acaba başka yerde mi hata yaptım diyerek tek function altına yazdım yine olmadı... ör: [function hede] src.account.tag.hede 0 veya [function hede] account.tag.hede 0 aslında ikiside aynı sonucu verir komut elle girildiği için ve targetla işimiz olmadığın için ama bir problem var anlamadım gitti v55r402[signature][hline]Liaren UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tag ın yuklenmesi için fonksiyon kullanma . .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 15 Şubat 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yazıyoken , şifre deiştirmeyi , char silmei , skilldusurmeyi yaptiktan sonra ingame olarak .sifre ile şifre değiştirmeyi falan pinle yaptir derim ben çok daha elverişli oluo pin sordurarak. hack olaylarına baya bi kesin cözüm oluyor gibi bişi süt içtim azım yandı misali tavsiye =)[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bir bak istersen ama burdada bisi yoktu galba[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bir item kullan, item'in on=@timer trigger'inda, cont.account.tag $eklinde dene, cali$acaktir tahminen, cunku src.account.plevel 7 komutunu nasil kullanamadiginiz ancak timerla kullanabildiginiz gibi, belki de bunuda boyle halledebilirsiniz..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 admin bir account üzerinden trysrc ile yapabilirsin trysrc serv.account tag.asd 1 gibi...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. [Bu mesaj robert tarafından 15 Şubat 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Makaveli, 15 Şubat 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Bir item kullan, item'in on=@timer trigger'inda, cont.account.tag $eklinde dene, cali$acaktir tahminen, cunku src.account.plevel 7 komutunu nasil kullanamadiginiz ancak timerla kullanabildiginiz gibi, belki de bunuda boyle halledebilirsiniz.. Cevap burada [function pin] if serv.newitem i_pin new.tag.pin new.equip endif [spo1=örneği vereyim geliştirmesini yaparsın][itemdef i_pin] id i_gold name Adder on=@create attr attr_decay on=@equip timer 1 on=@timer serv.account tag.pin [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 saolun ya iyi oldu bu :)[signature][hline]Liaren UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar