Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

account tag

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şuanda bir pin sistemi yazıyorum fakat bir problem var. account tagleri okuyor fakat yazamıyor yani elle girdiğim zaten kaydediyor ama scp ile olduğu zaman olmuyor hatta acaba başka yerde mi hata yaptım diyerek tek function altına yazdım yine olmadı...
ör:
[function hede]
src.account.tag.hede 0
veya
[function hede]
account.tag.hede 0

aslında ikiside aynı sonucu verir komut elle girildiği için ve targetla işimiz olmadığın için ama bir problem var anlamadım gitti
v55r402[signature][hline]Liaren UO
Sosyal ağlarda paylaş

tag ın yuklenmesi için fonksiyon kullanma . .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 15 Şubat 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yazıyoken , şifre deiştirmeyi , char silmei , skilldusurmeyi yaptiktan sonra ingame olarak .sifre ile şifre değiştirmeyi falan pinle yaptir derim ben çok daha elverişli oluo pin sordurarak. hack olaylarına baya bi kesin cözüm oluyor gibi bişi süt içtim azım yandı misali tavsiye =)[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
Sosyal ağlarda paylaş

Bir item kullan, item'in on=@timer trigger'inda, cont.account.tag $eklinde dene, cali$acaktir tahminen, cunku src.account.plevel 7 komutunu nasil kullanamadiginiz ancak timerla kullanabildiginiz gibi, belki de bunuda boyle halledebilirsiniz..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Makaveli, 15 Şubat 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Bir item kullan, item'in on=@timer trigger'inda, cont.account.tag $eklinde dene, cali$acaktir tahminen, cunku src.account.plevel 7 komutunu nasil kullanamadiginiz ancak timerla kullanabildiginiz gibi, belki de bunuda boyle halledebilirsiniz..

Cevap burada

[function pin]
if
serv.newitem i_pin
new.tag.pin
new.equip
endif

[spo1=örneği vereyim geliştirmesini yaparsın][itemdef i_pin]
id i_gold
name Adder

on=@create
attr attr_decay