Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LOTR: Two Towers KanalD de

Toledor

Öne çıkan mesajlar

entlerin topluca Saruman a karşı yürüyüşe geçtikleri an nedense tüylerim diken diken oluyo...abi çok seviyorum o sahneyi...bi o sahne için tüm film izlemeye değer yane..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar ikinci seyredişim,ben bu gollumu anlamadım. Bu kendi kendine konuşuyor ya hani,sanki 2 kişi varmış gibi. Bunun çift kişiliği mi var? Ama kralın dönüşünde izlediğimize göre bu tek kişiydi,arkadaşını öldürüyordu. Nasıl 2 ruh taşıyor yada nedir birisi açılasın olayı :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible kardeşim
Yüzük, kötülüğün malı olduğu için, sahibini de bozuyor, delikanlı adamı haram süt emmiş moda sokuyor. Gollumda da bunun etkisi olarak, şiddetli şizofreni var. Yani, Gollum olmadan önce Smeagol karakteriyle, kötü ve hain olan Gollum karakteri arasında geçişler yaşıyor. Çift ruhlu değil yani, bir tanesi yüzüğün dürtmesiyle ortaya çıkan "kötü yüz".
Yani hem Smeagol, ezik ve kötü tarafından korkan, iyi olmaya çalışan karakter var, hem de Gollum var, kötü olan ve yüzüğü ele geçirmeye takmış karakter. Üstelik hepsi aynı bedende![signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

ama o smeagol kende hain biriymiş...kitapta yazıyodu yane...kimse tarafından sevilmiyomuş...ve çift kişilikliymiş yane...yüzük sadece bunu iyice yüzeye vurmuş...sahibinin zayıf noktasını ortaya çıkarmış diyelim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

haklari olan reklami yapiyolar kimse reklam yuzunden ceza almak istemez.. her 20 dk da (bazen bu uzadi)5 dk reklam icinde bu kadar konusulmaz kimse turk tv seyircileri aksamini dvd gibi kesintisiz bi film soleni haline getirelim mantigiyla film gostermez..para kazanmalari sart..
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar Kanal D'den genelde haz almasamda 2005 yılında yayınladıkları filmler yüzünden kendilerini ayakta alkışlıyorum.

Reklam konusunda ise bence yapabileceklerinin en azını yaptılar. O kadar da olsun sonuçta DVD VCD seyretmiyoruz televizyon seyrediyoruz o filmin parasını bi yerden çıkartmaları lazım.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...