Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aç kapa düzelir..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu olay türk mantığı ile inanılmaz bi başarı oranı getiriyo hayatımıza. az önce modem çalışmıyodu daha doğrusu bağlı gösteriyo ama pinglemiyo hiçbiyeri. anneme sordum naptın diye aç kapa düzelir o dedi. ya ne alaka dedim sen yap dedi.. açtım kapattım hakkaten düzeldi..

telefon bozulur aç kapa düzelir
bilgisayar hata verir fatal error aç kapa düzelir
bilimum şey için geçerli.. nasıl bi mantıktır ki herşeyde her zaman işe yarar şaşıyorum doğrusu[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
"Anea musluk bozuldu kapatamıyorum!!"
"aç kapa düzelir."
"ya sorunda o zaten."[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
restart mucizevidir, uydu alıcısı takıldığında kapar açarım ve kessinlikle düzelir, bilgisayarın ekranı kaydığında açarım kapanır düzelir, cdwriter yazarken hata vermeye başladığında açar kaparım düzelir. Bence Türkler için özel üretiyorlar teknolojiyi :p[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
Evet AÇ/Kapa Oalyları Çok Komiktir Ne Hİkmetse Aç Kapa Düzeliyor Komedi Bİr Hayat[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
Mesaj tarihi:
Müzik setinin cd okuması çalışmıyodu geçenlerde.babam cagırıyo bas bas gel şuna bi bak ne yaptıysam olmadı vurdum sağına soluna olmadı :P
3 cd gözünüde okumuyodu play diyince.
babama dedim fişi çekip taktın mı hiç?
takmadım dedi.fişten çektim taktım düzeldi LOL
Mesaj tarihi:
Keşke hayatımızı kapayıp açabilseydik. Bu bazı şeyleri düzeltirmiydi :D

Yada bir geri yükleme noktası oluştura bilsek. Bi pok yemeden önce :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Mesaj tarihi:
Beyyy Neden Ders Çalışmıyor Bu Çocuk
Aç Kapa Düzelir Hanım
Tuşu Nerdeee :-?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
uzun sure elektrik yuklenen devrelerde oluyor oyle karisikliklar . ara sira bosaltmak lazim yuku eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
yere atma, vurma taktiği vardır bi de.

kulaklığım çalışmıyordu mesela geçende, yere attım, düzeldi.

ama aslında kötü bir taktik bu. bilinçaltına işliyor çünkü bir süre sonra. herşeyi vurarak düzeltmeye çalışıyoruz.

bu sefer de "karısını dövdü" haberleri çıkıveriyo.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
oje - vida güzel..
edikledik işte fistan kızdı
[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar

[Bu mesaj eraygnr tarafından 15 Şubat 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bilgisayar ve modem gibi aygıtlarda , açma ve kapamanın düzeltmesinin bir nedeni var . Eğer hatalı bir bit gönderilecek olursa , bilgisayar bunu düzgün yorumlayamaz ve error verir . registerde bulunmakta olan bu bit hataya neden olduğu için , bizim bunu temizlememiz lazım . Bilgisayara restart attığınızda , registerlar 0 lanır , bu yüzdende error çözümlenmiş gibi olur...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 15 Şubat 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe oje olayı iyidir.
Normalde ona uygun sistemler var yağ gibi sürüyorsun vidanın etrafına.
Sonra kendi kendine donuyor ve nereye değerse sabitliyor oraya vidayı.
Titreşim alan yerlerde kullanılır mesela.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
  • Yeni Oluştur...