paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Selam. Dolar çıkmadan çakallık yapıp laptopu sattım, arkadaşımın sistemi aldım. İlanını açmıştım buraya geçen sene sanırım ama bulamadım. Sadece Gwent ve Witcher 3 oynanmış bir sisteme çömdüm hehe. Fakat ben WaterCooling'ı biraz overkill olarak görüyorum, işlemci 6700K ama OC yapmıyorum. Bir de ses takıntım var, her şeyi en sessizinden değiştirme işlemlerine giriştim. Noctua fan alacağım her yere. Ondan satıyorum bunu. Ankara'da elden gelip de alabilirsiniz. 650 TL? Vatan'dan alınma, faturası falan var, 2016 8. ay. 3 yıl daha garantisi devam ediyor olması lazım, 5 yıl garantili alet. http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-hydro-serisi-h80i-gt-sivi-sogutma-sistemi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Gel degiselim noctua fanlarla. Iki tane 12 lik noctuam bosta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Chromax, kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Esh'teki sadece fanmış olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 balta olarak görebilirsin istersen ama v2 versiyonunun sıfırı 725 lira görünüyor hepsiburada'da https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-corsair-hydro-series-h80i-v2-cw-9060024-ww-sivi-sogutma-fiyati,7203357.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 ayrıca 5 yıl garanti olayı maalesef tr'de tam o şekilde çalışmıyor. 2 sene sonunda sıkıntı çıkarsa ancak corsair ile iletişime geçip onay alabilirsen yararlanabiliyorsun diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Bugün konuştum daha vektron elektronik bakıyormuş corsair Türkiye ürünlerine 3 yıl zaten standart sonrası dediğin gibi kullanıcı hatası olmadığı sürece devam ediyormuş. O fiyat da sanırım özel mağaza indirimi, hb üzerinde de 900 vs diğer mağazalar. N11 e bakmıştım orada da 900den başlıyor. Hadi 600 yapayım o indirim süresince. V2 ile gt arasında da hiçbir fark yok bu arada yeni model isimleri V2 sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 vektrondan başka boğaziçi de getiriyor corsair. garanti 2 yıl diye hatırlıyordum ama 3 de olabilir emin değilim iddia etmeyeyim o açıdan. bu arada bildiğim kadarıyla gt olanlarda am4 bracket yok. fanlar radyatör vs aynı ama dediğin gibi. o açıdan performans ve ses seviyesi falan ayndır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Var am4 bracket kutu içerisinde poşette duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 1231254 ghz'e hız aşırtacak, şöyle çok büyük radyatörleri olmasın, push pull da güzel soğutsun diyen, tertemiz mis gibi sıvı soğutma kiti arayan yok mu koskoca paticikte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar